Ontdek meer

 

Overig overnachten in de gemeente Roerdalen

Zoek je een vakantiepark, vakantiewoning, camping of groepsaccommodatie; kom en geniet dan van de gastvrijheid in de gemeente Roerdalen. 

Kies voor een verblijf in een caravan of tent op een camping in een natuurlijke, groene omgeving of voor een totale vakantiebeleving in een bungalowpark in een levendige omgeving met een zwembad, speeltuin, restaurants en winkels voor het hele gezin.

Slaap je liever in een rustigere omgeving, maar wel privé en met comfort, kies dan voor een vakantiehuis of chalet. Ben je met een hele groep en zoek je een slaapplaats waar je met de complete groep samen een accommodatie kunt delen; kies dan voor een groepsaccommodatie. 

Voor vakantievierders die graag van de ene naar de andere plek trekken zijn er camperplaatsen beschikbaar.

In Herkenbosch, Melick, Posterholt, Sint Odiliënberg, Vlodrop en Montfort kun je kiezen voor een overnachting geheel naar jouw wensen.

Bungalowpark/Vakantiepark

Het geluk in Limburg ligt bij bungalowpark Landal Landgoed Aerwinkel, voor het oprapen. In een comfortabele- of luxe woning met een ruime tuin als thuishaven. Met het greenkey certifikaat "goud" is het Bungalowpark, zeer duurzaam te noemen.

Landal Landgoed Aerwinkel
Vakantiehuis/Chalet, Bungalowpark/Vakantiepark

Genieten van natuur, rust en ruimte. Vakantiepark 't Posterbos is de vakantielocatie voor wandelaars en fietsers.

Posterbos
Camping

Camping 'Biej de Vogel' ligt net buiten het dorpje Montfort zo'n 8 kilometer ten zuiden van Roermond.

Biej de Vogel Camping
Mini-camping

Kamperen bij "Van Kempenhof". Een geslaagde vakantie op de Vekabo-camping van het jaar 2010.

Van Kempenhof
Groepsaccommodatie

De 10 persoons- groepsaccommodatie vakantiewoning Koningshof de Korenbloem, is gelegen aan de rand van het dorpje Montfort. De woning ligt in het natuurgebied de Rozendaal tussen Roermond en Maastricht.

Groepsaccommodatie / vakantiewoning Roermond e.o: Koningshof de Korenbloem
Groepsaccommodatie

De 12-persoons groepsaccommodatie / vakantiewoning de Heerenhof 't Voorhuys is gelegen tussen Roermond en Maastricht, op het "Landgoed Rozendaal".

Groepsaccommodatie vakantiewoning Roermond e.o : Heerenhof 't Voorhuys
Groepsaccommodatie

Deze 20-persoons groepsaccommodatie/vakantiewoning Koningshof de Klaproos, is gelegen aan de rand van het dorpje Montfort. De vakantiewoning ligt in het natuurgebied de Rozendaal tussen Roermond en Maastricht.

Groepsaccommodatie/ vakantiewoning Roermond e.o : Koningshof de Klaproos
Groepsaccommodatie

De 12-persoons groepsaccommodatie/vakantiewoning de Heerenhof 't Achterhuys is gelegen tussen Roermond en Maastricht, op het 'Landgoed Rozendaal'.

Groepsaccommodatie/Vakantiewoning Roermond e.o : Heerenhof 't Achterhuys
Camping

Gelegen in de prachtige natuur van het linnerveld ligt de historische boerderij, Hoeve Linnerveld.

Hoeve Linnerveld
Vakantiehuis/Chalet

Zoekt u een royaal verblijf in een rustige en natuurlijke omgeving, en ook een centrale ligging tot belangrijke steden, dan is Jagerhof met 44 bedden een aanrader. Jagerhof is uniek gelegen in de natuur aan de rand van een even uniek gebied: Nationaal Park 'De Meinweg'.

Jagerhof

Filters

Plaats

Eigenschappen