Overig eten en drinken in de gemeente Roermond

Behalve de restaurants, eetcafés, brasseriën en lunchrooms vind je in de stad Roermond en de kernen Swalmen, Boukoul, Asenray, Asselt, Maasniel, Leeuwen, Merum, Ool en Herten ook andere eetgelegenheden.

Dus ook voor een zoete of hartige pannenkoek, een heerlijke ijscoupe of een ijsje om mee te nemen kun je in de gemeente Roermond terecht.

De Limburgse streekproducten, als zoervleis en asperges, kom je in Roermond op vele menukaarten tegen. Liever een snelle hap?

Kies dan uit de fastfood mogelijkheden.

Ook liefhebbers van een High Tea kunnen in Roermond prima terecht.

Op diverse plaatsen langs het water kun je loungen in een strandpaviljoen of beachclub of relaxen op het terras van een echt Limburgs café.

Organiseer je een bedrijfs- of familiefeest, een vergadering of congres dan biedt Roermond ruime keuzemogelijkheden waar je terecht kunt voor een feestje, party, receptie, vergadering of borrel.

Streekproducten

Bourgondisch Limburg biedt u een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment aan Limburgse streekproducten.

Bourgondisch Limburg
Overige winkels, Streekproducten

Sfeervolle "eetwinkel" met mediterrane delicatessen, olijfolieen, balsamico's en mooie, exclusieve kook- en keukenspullen.

Deli-verte
High tea

Elke dag heeft u de mogelijkheid om te genieten van onze High Tea. In Hotel het Arresthuis Roermond.

Arresthuis
High tea

In het hart van Roermond gelegen bij een van de mooiste pleinen van Roermond, ligt koffie en eethuis de kiosk.

Kiosk
Voeding/drank, Streekproducten

Bourgondische gezelligheid!

Nizet Kaas en Delicatessen
IJssalon

Kom naar OLA Happiness Station gelegen in de Foodgalerie van het Retailpark en stel uw eigen SWIRL samen.

OLA Happiness Staion
Fastfood

Kom naar Piet Friet gelegen in de Foodgalerie van het Retailpark. De succesformule Piet Friet biedt friet van topkwaliteit en een uitgebreide keuze aan snacks. Deze frietzaak met zijn aanstekelijke staat garant voor heerlijke friet, in de vertrouwde papieren puntzak.

Piet Friet Foodgalerie Retailpark
Fastfood

Kom naar Piet Friet gelegen aan het Kazerneplein in Roermond.

Geen afbeelding beschikbaar
Lounge/Hip&Trendy

Een beachclub aan de prachtige wateren van Roermond waar men het gevoel van een vakantie in eigen omgeving kan ervaren.

Sunset Lounge
Fastfood

U vindt WoktoGo op het Retailpark in Roermond. Neem plaats in de gezellige Foodgalerie of neem uw Wokki mee voor onderweg. WoktoGo beschikt over gratis WiFi.

WoktoGo