Ontdek meer

 

Overdekt winkelcentrum Roermond

Op zoek naar een overdekt winkelcentrum in Roermond? Deze stad is ideaal voor een iedereen die van winkelen houdt. Je vindt er het overdekte winkelcentrum Roercenter waar genoeg leuke winkels zijn. Daarnaast vind je er het Retailpark en de Huis en Tuin Boulevard. 

Maar je hebt er ook het Designer Outlet, een waar genot om als shopliefhebber een dagje door te brengen. Bekijk op deze pagina het overzicht van de mogelijkheden om te winkelen in Roermond.

Uitgebreide informatie over winkelen in Roermond.

Winkelcentrum

Het Designer Outlet Roermond biedt mode en lifestyle met meer dan 200 internationale designermerken en deze ook nog met kortingen van 30 - 70% van de reguliere winkelprijs.

Designer Outlet
Winkelcentrum

Huis & Tuin Boulevard is de plek voor iedereen die het in en rondom huis graag gezellig maakt. Je kunt hier onbeperkt rondneuzen en je slaagt er altijd. Iedere zondag geopend!

Huis & Tuinboulevard
Winkelcentrum

Het Retailpark Roermond is een winkelcentrum met grootschalige winkels en horecavoorzieningen. Het is 363 dagen per jaar geopend, dus iedere zondag. U vindt er o.a. Media Markt, Intersport Megastore, Intertoys XL, AH XL, Blokker, Casa, EP Tummers en Rofra Home. Iedere zondag geopend!

Retailpark
Winkelcentrum

Shoppingcenter Roercenter is gelegen in het centrum van Roermond en is volledig overdekt met een moderne parkeergarage waardoor u onder alle weersomstandigheden altijd prettig kunt winkelen.

Roercenter