Ontdek meer

 

Musea Midden Limburg

Limburg is een provincie met een cultureel verleden. In heel Limburg vind je dan ook diverse musea. Op onze website is een uitgebreid overzicht te vinden met alle musea die er in Midden-Limburg zijn. 

Bekijk ze en lees meer over wat er te doen is en vind direct informatie over de prijzen en openingstijden. Kies voor een cultuur dagje uit en bezoek een museum in Midden-Limburg!

Museum

Techniek met 'n Ziel is een museum in Neerkant met een verzameling techniek van 1900 tot heden en een vleugje nostalgie. De verzameling van 'Techniek met 'n Ziel' is een collectie van de evolutie van elektrische apparatuur.
Het museum is in 2003 opgericht door Henk Joosten. De totale oppervlakte van het pand bedraagt circa 600m2.

Museum Techniek met 'n Ziel
Museum

Loop eens binnen bij Odapark. Een eigenzinnig centrum voor hedendaagse beeldende kunst in een prachtig en beschermd natuurgebied nabij het centrum van Venray.

Odapark
Museum

Het Cuypershuis is een museum in Roermond, gevestigd in het voormalige woonhuis annex atelier van architect Pierre Cuypers.

Cuypershuis Roermond
Museum

Aan de hand vaneen filmpresentatie, kunsthistorische objecten en moderne multimedia shows wordt aandacht geschonken aan de geschiedenis van Thorn: de abdissen, de adellijke stiftsdames, archeologische objecten en de beroemde muziekgeschiedenis.

Museum Thorn
Museum

Het Limburgsmuseum is weer geopend.Bezoek veilig dit populaire museum en koop nu je ticket online via de oranje button!

Limburgs Museum in Venlo
Bezoekerscentrum, Museum

Eynderhoof is een uniek levendig museum, het is meer dan alleen historische gebouwen.

Museum Eynerhoof
Museum

Als de grootste binnenhaven van Nederland is Maasbracht met recht het centrum van de binnenvaart. Aan de haven van Maasbracht bevindt zich het Maas Binnenvaartmuseum. Het museum volgt de richtlijnen van het RIVM i.v.m. het Coronavirus.

Maas Binnenvaartmuseum Maasbracht
Museum

Breng een bezoek aan de Miljoenenlijn, een van de mooiste spoorlijntrajecten van Nederland!

Miljoenenlijn: Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij
Museum

De Musea Maaseik verwelkomen u graag in hun drie prachtige schatkamers.

Musea Maaseik
Museum

Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen is een museum en atelier voor keramische kunst.De Tiendschuur bevindt zich op het landgoed van Kasteel Holtmuhle. Biedt een boeiende kijk op de keramiekwereld en organiseert wisselexposities met keramiek van internationale allure, workshops, demonstraties, rondleidingen en kinderfeestjes. Keramiekcentrum Tiendschuur biedt kunst en nostalgie op een sprookjesachtige locatie.

Museum Keramiekcentrum Tiendschuur

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen