Ontdek meer

 

Marketing en promotie activiteiten voor de regio Midden-Limburg

Wat doet VVV Midden-Limburg om de regio bij zowel de toerist als recreant onder de aandacht te brengen?

Op deze pagina vindt u de belangrijkste promotionele activiteiten die wij als toeristische marketing organisatie uitvoeren om zowel dag- als verblijfstoerisme in Midden-Limburg te stimuleren.

Klik op de markers met een getal om in te zoomen. Markers zonder getal verwijzen naar de detailgegevens.
Marketing activiteit
di 10 oktober 2017

In september 2017 heeft VVV Midden-Limburg voor het eerst een enquete uitgestuurd naar haar leden met het doel de resultaten te meten van het zomerseizoen.

Uitdieping resultaten zomermeting 2017
Marketing activiteit
di 10 oktober 2017

Op 9-10 en 12-10 zijn door VVV Midden-Limburg aan 2 doelgroepen nieuwsbrieven verstuurd met daarin toeristische nieuwtjes en een overzicht van de belangrijkste regionale marketing inspanningen.

VVV Midden-Limburg informeert toeristen, partners en stakeholders
Marketing activiteit
vr 6 oktober 2017

Op uitnodiging van VVV Midden-Limburg heeft een reporter van het blad ACSI het Midden-Limburg deel van grensoverschrijdend Rivierpark Maasvallei bezocht. Samen met een Maasverkenner bezocht ze langs de Maas diverse dorpen in Maasgouw.

Reportage over Midden-Limburg deel Rivierpark Maasvallei in ACSI
Marketing activiteit
do 5 oktober 2017

VVV Midden-Limburg heeft wegens goede kijkcijfers van een eerdere uitzending wederom een uitzending van Kampeer TV ingekocht.

Opnames Kampeer TV in Midden-Limburg
Marketing activiteit
do 5 oktober 2017

VVV Midden-Limburg heeft recent individuele programma's samengesteld voor 2 blogsters. Beide blogsters bezochten afzonderlijk de regio, waarbij enerzijds een 2 daags programma rondom de Meinweg is samengesteld en anderzijds een 2 daags programma in Roermond.

Diverse bloggers bezoeken Midden-Limburg
Marketing activiteit
wo 4 oktober 2017

In de CityLife Roermond uitgave van het 4e kwartaal 2017 is uitgebreid aandacht besteed aan de internationale Maasfietsroute.

Maasfietsroute in CityLife Roermond
Marketing activiteit
wo 4 oktober 2017

Onder het kopje de leukste stadsstranden van Nederland zijn de stranden van de Maasplassen verbonden met de stad Roermond meegenomen in een opsommingslijst van leukste stadsstranden in het reisblad Columbus.

Maasplassen vermeld in Travelblad Columbus
Marketing activiteit
wo 4 oktober 2017

Op 31 augustus is in de bijlage van het Financieel Dagblad, genaamd Analyse levensstijl met focus op paardensport en luxe, een artikel verschenen over paardrijden in Midden-Limburg.

Paardrijden Midden-Limburg in bijlage Financieel Dagblad
Marketing activiteit
wo 4 oktober 2017

VVV Midden-Limburg was met een stand vertegenwoordigd op de 15e editie van de TourNatur Messe, welke van vrijdag 1 t/m zondag 3 september in Dusseldorf plaatsvond.

Midden-Limburg gepromoot op TourNatur Messe Dusseldorf
Marketing activiteit
wo 4 oktober 2017

In het blad wat speciaal wordt uitgebracht in het kader van de maand van de geschiedenis heeft VVV Midden-Limburg de Tour d'amour in Roermond speciaal uitgelicht.

Promotie voor Tour d'amour in blad maand van de geschiedenis