Marketing en promotie activiteiten voor de regio Midden-Limburg

Wat doet VVV Midden-Limburg om de regio bij zowel de toerist als recreant onder de aandacht te brengen?

Op deze pagina vindt u de belangrijkste promotionele activiteiten die wij als toeristische marketing organisatie uitvoeren om zowel dag- als verblijfstoerisme in Midden-Limburg te stimuleren.

Klik op de markers met een getal om in te zoomen. Markers zonder getal verwijzen naar de detailgegevens.
ma 11 december 2017

VVV Midden-Limburg heeft bij de Hogeschool Zuyd een opdracht geplaatst om te onderzoeken hoe VVV Midden-Limburg hun aanbod kan inzetten om meer jongeren te bereiken, zodat ook zij de regio weten te vinden.

Onderzoek Hogeschool Zuyd naar groei aantal jongeren naar regio Midden-Limburg
vr 8 december 2017

Op 8 december heeft de VVV Midden Limburg, in samenwerking met de Gemeente Weert, een Chinese TV ploeg begeleid door het IJzeren Man gebied, onderdeel van Grenspark Kempen~Broek.

Opnames voor reisprogramma China in IJzeren Man gebied Weert.
vr 8 december 2017

In de december editie van CityLife Roermond is de Remunjse Hepkestour belicht.

Promotie Remunjse Hepkestour in CityLife Roermond
wo 6 december 2017

Als 1 van de 5 verenigingen zijn de Stichting Stadsgidsen regio Weert i.s.m. VVV-Midden Limburg beloond met een gemeentelijke bijdrage voor initiatieven rondom het Van Horne jaar in 2018.

Digitale stadswandeling Weert i.k.v. Van Horne jaar Weert
wo 6 december 2017

De afdeling groepsreserveringen van VVV Midden-Limburg verstuurt 7 december 2017 aan 2600 Duitse busbedrijven en 6710 clubs, verenigingen en soziale Verbande een mail ter bevordering van de groepsactiviteiten in Midden-Limburg.

Promotie groepsreizen naar Midden-Limburg op Duitse markt via digitale mailing
wo 6 december 2017

De afdeling groepsreserveringen van VVV Midden-Limburg heeft in het blad BusMail-Reisetipps een paginagrote advertentie ingekocht.

Advertentie BusMail-Reisetipps voor groepsreizen
do 30 november 2017

In het kader van de Limburg Design Award ontwierp het Cuypershuis een speciale cultuurwandeling waarmee bezoekers de leukste designplekjes van de stad ontdekken en in het voetspoor treden van Pierre Cuypers.

Design cultuur wandeling
ma 27 november 2017

In de uitgave van november 2017 van KBO (Koninklijke Bond voor Ouderen) staat een prachtig artikel, geschreven door Herman Post, over de wandelroute de Krang in Midden Limburg.

Geen afbeelding beschikbaar
do 16 november 2017

Met de plaatsing van de digitale informatiezuil op het marktplein in Beesel is de 21e digitale informatiezuil in Midden-Limburg een feit.

21e Digitale Informatiezuil in Midden-Limburg geplaatst
do 16 november 2017

Met een speciale kerstpagina, bereikbaar via de homepage op de website van VVV Midden-Limburg, worden de kerstactiviteiten midden in Limburg onder de aandacht gebracht.

VVV Midden-Limburg promoot kerst in Midden-Limburg