Ontdek meer

 

Marketing en promotie activiteiten voor de regio Midden-Limburg

Wat doet VVV Midden-Limburg om de regio Midden-Limburg bij zowel de toerist als recreant op het netvlies te krijgen? Dit alles met het doel zowel nationaal als internationaal de aandacht op Midden-Limburg als aantrekkelijke toeristische regio te vestigen.

Op deze pagina vindt u de belangrijkste promotie activiteiten die wij als toeristische marketing organisatie uitvoeren met het doel zowel het dagtoeristen als ook het verblijfstoerisme in Midden-Limburg te stimuleren.

Klik op de markers met een getal om in te zoomen. Markers zonder getal verwijzen naar de detailgegevens.
Marketing activiteit
vr 23 juni 2017

Met een speciale themapagina rondom zomervakantie als basis start VVV Midden-Limburg een campagne rondom de gevarieerde mogelijkheden van een zomervakantie midden in Limburg.

VVV Midden-Limburg promoot zomervakantie midden in Limburg
Marketing activiteit
do 22 juni 2017

Met de 3e editie van Maasplassen Nautique voor de deur, heeft VVV Midden-Limburg het evenement flink in de spotlights gezet. Dit met het doel Maasplassen Nautique zowel in als buiten de regio meer bekendheid te geven.

VVV Midden-Limburg zet Maasplassen Nautique 2017 flink in de spotlights
Marketing activiteit
do 22 juni 2017

In samenwerking met Natuurgebied Maas-Swalm-Nette is VVV Midden-Limburg projectpartner voor het project natuurtheater.

Natuurtheater van start
Marketing activiteit
ma 19 juni 2017

VVV Midden-Limburg was op 17 juni met een eigen stand aanwezig op de Radaktiv beurs in Dusseldorf met het doel de fietsmogelijkheden in regio Midden-Limburg te promoten bij het Duitse fietspubliek.

VVV Midden-Limburg promoot fietsregio Midden-Limburg op Radaktiv Dusseldorf
Marketing activiteit
vr 16 juni 2017

In een aantal artikelen in het juni nummer van het blad Navenant worden diverse initiatieven rondom het het actieplan waterrecreatie Noord- en Midden-Limburg belicht.

Actieplan waterrecreatie Noord- en Midden-Limburg in Navenant
Marketing activiteit
vr 16 juni 2017

VVV Midden-Limburg promoot de derde editie van Maasplassen Nautique o.a. in het blad CityLife dat wordt verspreid in de gemeente Roermond.

Maasplassen Nautique promotie in CityLife Roermond
Marketing activiteit
do 15 juni 2017

NBTC-NIPO Research heeft in opdracht van Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Limburgs Landschap in 2016 een 'Bezoekersonderzoek natuurgebieden" uitgevoerd.

Bezoekersonderzoek natuurgebieden 2016
Marketing activiteit
wo 14 juni 2017

In de mei/juni uitgave van het blad Boten-te-koop is een artikel geschreven over de Maasplassen en de evenementen rondom Maasplassen Nautique.

Evenementen Maasplassen Nautique gepromoot in blad Boten te koop
Marketing activiteit
wo 14 juni 2017

De internationale Maasfietsroute, die 22 juni as. officieel geopend wordt, is in het printmagazine Op pad van de ANWB in een mooie reportage uitgebreid gepromoot.

Internationale Maasfietsroute in Op pad van ANWB
Marketing activiteit
di 13 juni 2017

In de zomereditie van het blad Dichterbij van de Rabobank Roermond-Echt is een interview opgenomen met Giel Polman, directeur van VVV Midden-Limburg

Midden-Limburg promotie in blad Dichterbij van Rabobank

Filters

Plaats

Type