Marketing en promotie activiteiten voor de regio Midden-Limburg

Wat doet VVV Midden-Limburg om de regio bij zowel de toerist als recreant onder de aandacht te brengen?

Op deze pagina vindt u de belangrijkste promotionele activiteiten die wij als toeristische marketing organisatie uitvoeren om zowel dag- als verblijfstoerisme in Midden-Limburg te stimuleren.

Klik op de markers met een getal om in te zoomen. Markers zonder getal verwijzen naar de detailgegevens.
di 20 februari 2018

De TV uitzendingen op 18 en 19 februari van KampeerTV over Midden-Limburg hebben in totaal 360.000 kijkers bereikt.

Uitzendingen KampeerTV over Midden-Limburg trekken 360.000 kijkers
di 20 februari 2018

In het jaarboek 2018 van Route.nl promoot VVV Midden-Limburg met een dubbele pagina (spread) het fietsen in Midden-Limburg.

Fietsen midden in Limburg gepromoot in jaarboek Route.nl
wo 14 februari 2018

Op 10 en 11 februari vond in het Belgische Gent de fiets- en wandelbeurs plaats.

Gezamenlijke promotie VVV's Limburg op fiets- en wandelbeurs Gent
vr 9 februari 2018

VVV Midden-Limburg geeft ieder jaar het toeristisch magazine Limburg en het boekje De leukste adressen in Midden-Limburg uit.

VVV Midden-Limburg brengt nieuwe toeristische magazins uit.
do 8 februari 2018

VVV Midden-Limburg promoot de groepsactiviteiten midden in Limburg in het blad Een dagje uit in Belgie.

Promotie groepsactiviteiten Midden-Limburg in Belgie
di 6 februari 2018

In de consumenten reisgids van februari is een artikel verschenen over fietsen en wandelen in Midden-Limburg.

Fiets- en wandelroutes in Midden-Limburg in Consumenten Reisgids
vr 2 februari 2018

VVV midden-Limburg stuurt 6 februari een digitale nieuwsbrief naar ca. 2.600 Duitse touringcarbedrijven en ca. 6.710 Duitse clubs, verenigingen en soziale Verbande.

VVV Midden-Limburg bewerkt groepsmarkt in Duitsland
wo 31 januari 2018

Het Erfgoedfestival Gelderland organiseerde 27 januari in het Limburgs Museum in Venlo een inspiratie sessie over initiatieven voor het Noord- en Midden-Limburgse deel (overkwartier) van het voormalig hertogdom Gelre. Onder de titel Over Grenzen van Limburg worden initiatieven van ondernemers via het Erfgoedfestival gepromoot.

VVV Midden-Limburg aanwezig op inspiratiesessie erfgoed Over Grenzen van Limburg
do 25 januari 2018

VVV Midden-Limburg heeft Dynamic Concepts opdracht gegeven de effecten van het toeristische beleid, in relatie tot de diverse aanwezige toeristische speerpunten in Midden-Limburg te onderzoeken.

Midden-Limburg voldoet volgens onderzoek aan de imagowaarden
do 25 januari 2018

Woensdag 24 januari heeft VVV Midden-Limburg samen met gedeputeerde Eric Geurts enkele Limburgse standhouders op Boot Dusseldorf bezocht.

VVV Midden-Limburg bekijkt samen met gedeputeerde ontwikkelingen watersport op BOOT Dusseldorf

Filters