Ontdek meer

 

Maasplassen Nautique

25 en 26 juni 2016 heeft de tweede editie van Maasplassen Nautique plaatsgevonden. Ondanks de regen kunnen we terugkijken op een geslaagd Maasplassen Nautique weekend. Veel mensen hebben kennis gemaakt met de mogelijkheden die de Maasplassen, de Maas en hun omgeving te bieden hebben.

In het laatste weekend van juni vindt jaarlijks Maasplassen Nautique plaats. Ondernemers en verenigingen zowel aan Nederlandse als ook aan Belgische zijde organiseren diverse activiteiten op en rond de Maas en Maasplassen.

 Deze evenementen en activiteiten dragen bij aan de bekendheid van de Maasplassen als grensoverschrijdend watersportgebied. 

De bezoeker komt naast alle facetten van de watersport ook in aanraking met de culinaire, culturele en muzikale kanten van de Maasplassen. Kortom zien, doen en beleven op heel veel locaties op en rond de Maasplassen in Nederland en België op 24 en 25 juni 2017.

  • Maasplassen Nautique evenement aanmelden

    Organiseer je zelf een evenement op 24 of 25 juni 2017, wat zich op of rondom het water afspeelt; laat het ons dan weten. Wij promoten het evenement dan binnen het Maasplassen Nautique portaal en op al onze digitale platformen.