Ontdek meer

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR
  • 中文

 

Indoor speelparadijs Roermond

Gezellig met de kinderen iets leuks doen? Regent het of wil je graag sowieso iets gaan doen wat je binnen kunt doen? Kies dan voor een indoor speelparadijs in bijvoorbeeld Roermond of Weert. Je vindt hieronder alle leuke binnenspeeltuinen in Roermond, Weert en omgeving. Er is genoeg keuze zodat je gegarandeerd geniet van een leuke dagje uit met de kinderen.

 

In bijna alle indoor speelparadijzen vind je voor de allerkleinsten zeer kindvriendelijke speeltoestellen. Tevens zijn er voor de oudere kinderen echter stoere en avontuurlijk speeltoestellen! Denk aan diverse klimrekken, glijbanen en schommels. Je kinderen vermaken zich hier uitstekend terwijl jij zelf geniet van een hapje of een drankje. 

Speeltuin

De Pannekoekenbakker Thorn is gehuisvest in een historisch pand uit het begin van de 17e eeuw. U kunt kiezen uit meer dan 250 verschillende pannenkoeken, soepen, salades, pasteitjes en desserts. Voor uw kinderen is 'De Pannekoekenbakker' met inpandige speeltuin een waar feest.

De Pannekoekenbakker
Pannenkoekenrestaurant

De Pannekoekenbakker Thorn is gehuisvest in een historisch pand uit het begin van de 17e eeuw. U kunt kiezen uit meer dan 250 verschillende pannenkoeken, soepen, salades, pasteitjes en desserts. Voor uw kinderen is 'De Pannekoekenbakker' een waar feest.

De Pannekoekenbakker
Speeltuin

Kinderpretland is al ruim 19 jaar 'de speeltuin' van Zuid-Nederland, voor elk weertype! De binnenspeeltuin is 2000 m2 groot en de buitenspeeltuin maar liefst 10.000 m2. En dat alles voor maar een entreeprijs.

Kinderpretland