Ontdek meer

 

Groepsaccommodaties midden in Limburg

Ga je met een groep op vakantie in Limburg en zoek je een overnachtingslocatie, kies dan voor een comfortabele groepsaccommodatie, kampeerboerderij of zorgboerderij midden in Limburg.

Hier kun je gebruik maken van de faciliteiten die de groepsaccommodatie biedt en met de hele groep gezellig onder 1 dak verblijven en genieten van je vakantie midden in Limburg. De groepslocaties liggen vaak in of vlakbij de natuur.

Groepsaccommodatie

De 10 persoons- groepsaccommodatie vakantiewoning Koningshof de Korenbloem, is gelegen aan de rand van het dorpje Montfort. De woning ligt in het natuurgebied de Rozendaal tussen Roermond en Maastricht.

Groepsaccommodatie / vakantiewoning Roermond e.o: Koningshof de Korenbloem
Groepsaccommodatie

De 12-persoons groepsaccommodatie / vakantiewoning de Heerenhof 't Voorhuys is gelegen tussen Roermond en Maastricht, op het "Landgoed Rozendaal".

Groepsaccommodatie vakantiewoning Roermond e.o : Heerenhof 't Voorhuys
Groepsaccommodatie

Deze 20-persoons groepsaccommodatie/vakantiewoning Koningshof de Klaproos, is gelegen aan de rand van het dorpje Montfort. De vakantiewoning ligt in het natuurgebied de Rozendaal tussen Roermond en Maastricht.

Groepsaccommodatie/ vakantiewoning Roermond e.o : Koningshof de Klaproos
Groepsaccommodatie

De 12-persoons groepsaccommodatie/vakantiewoning de Heerenhof 't Achterhuys is gelegen tussen Roermond en Maastricht, op het 'Landgoed Rozendaal'.

Groepsaccommodatie/Vakantiewoning Roermond e.o : Heerenhof 't Achterhuys