Ontdek meer

 

Golf en midgetgolf midden in Limburg

Op meerdere golfbanen kun je terecht voor een golfclinic, voor golflessen of een golfcursus.

Wil je  gewoon een lekker rondje golfen alleen of met vrienden dat kan als je in het bezit bent van een GVB en daar waar nodig een handicap. Midden in Limburg liggen diverse mooie golfbanen.

Ook midgetgolf of minigolf wordt op diverse plaatsen in de regio aangeboden. Een unieke belevenis is glowgolf met fluorescerende black lights. 

Midgetgolf

De Beertuin is een midgetgolfbaan met 18 holes, gelegen in een parkachtige omgeving en heeft meerdere terrassen met zo'n 160 plaatsen.

De Beertuin
Midgetgolf, Kinderfeestjes

GlowGolf maakt van Minigolf (of midgetgolf) een unieke belevenis.

GlowGolf Weert
Golfbaan

Crossmoor, gelegen in het voormalige stuifzandgebied grenzend aan de Laurabossen, biedt golfers van ieder niveau fantastisch en veel speelplezier. Nu eens met een bijzonder boskarakter, dan weer met een betoverende parksfeer door vele zeer bijzondere loof- en dennenbomen.

Golfbaan Crossmoor
Golfbaan

Golfbaan Land van Thorn is betaalbaar en gastvrij. Iedereen is van harte welkom om te golfen, golfles te volgen om te lunchen en om te vergaderen.

Golfbaan Land van Thorn
Golfbaan

Golfodome, meer dan alleen golf!

Golfodome
Golfbaan

Golfbaan de Herkenbosche is met haar 18 holes wedstrijdbaan, 9 holes Par 3, restaurant en vergaderfaciliteiten, de plek om te ontspannen, sportief en zakelijk te verblijven. We ontvangen u graag!

Golfbaan de Herkenbosche

Filters

Plaats

Eigenschappen