Ontdek meer

 

Galerie of atelier midden in Limburg

Schilderkunst, abstracte kunst, beeldende kunst, keramiekkunst of andere kunst....in Midden-Limburg kun je verschillende kunstvormen bekijken en kopen. 

Op sommige locaties kun je de kunstenaar aan het werk zien in zijn of haar atelier.

Galerie

Loft76 is een inspirerende woonwinkel gevestigd in een monumentaal pand uit 1870. Deze voormalige notariswoning is rijk voorzien van klassieke elementen in neo-renaissance/ecclectische stijl.

Loft76
Galerie

Leer realistisch te schilderen in het sfeervolle atelier van Roger Braun. Onder begeleiding leert u de fijne 'kneepjes' van het vak. Elke cursist werkt op zijn/haar eigen tempo.

Atelier Roger Braun
Galerie

Wisselende doch permanente expositie van de werken van Cees de Gast. Te zien is een gedeelte van zijn grafische kunst en een gedeelte van zijn vrije kunst.

Expositie Cees de Gast
Galerie

Passie en Emoties van Marianne Bongers, geboren in Roermond, gestudeerd aan de Kunstacademie in Genk (Belgie).

Galerie Honest Art
Galerie

De Kunstwerkplaats, oftewel het atelier en de galerie, is een unieke plek in het historisch centrum van Roermond met veel geschiedenis en eigentijdse kunst.

Galerie Roermond : Galerie Mariska Dirkx en beeldhouwer Dick van Wijk
Galerie

De Draak die u ziet wanneer u Beesel binnen komt is gemaakt door Rik van Rijswick. In dit prachtige dorp bevindt zich ook de Galerie en Sculptuurtuin van deze kunstenaar. Deze is vrijblijvend te bezoeken of op afspraak.

Rik van Rijswick