Fastfood midden in Limburg

Een keer geen zin om te koken?

Bezoek dan een snackbar, broodjeszaak, cafetaria of friture.

Naast de bekende friet, frikadellen of hamburgers is zijn er ook voldoende gezonde keuzes.

Kijk hieronder voor de Fastfood zaken in Midden-Limburg.

Fastfood

Kom naar Piet Friet gelegen in de Foodgalerie van het Retailpark. De succesformule Piet Friet biedt friet van topkwaliteit en een uitgebreide keuze aan snacks. Deze frietzaak met zijn aanstekelijke staat garant voor heerlijke friet, in de vertrouwde papieren puntzak.

Piet Friet Foodgalerie Retailpark
Fastfood

Kom naar Piet Friet gelegen aan het Kazerneplein in Roermond.

Geen afbeelding beschikbaar
Fastfood

U vindt WoktoGo op het Retailpark in Roermond. Neem plaats in de gezellige Foodgalerie of neem uw Wokki mee voor onderweg. WoktoGo beschikt over gratis WiFi.

WoktoGo
Broodjeszaak

Passie... beleving... en creativiteit geven Roel al meer dan 20 jaar inspiratie om heerlijke vlaaien en taarten te bakken. Met de derde generatie in deze bakkerij staat hij voor een traditie van ruim 70 jaar!

Bakker Peeters, Banket  en  Broodbakkerij
Fastfood

De BeachClub Weert e.o is een horecabedrijf in het subtropisch zwembad De IJzeren Man. Bij uitstek ideaal om even te genieten, vrienden te ontmoeten, of om bij te komen, voor of na het zwemmen, wandelen of fietsen in recreatiegebied De IJzeren man.

Beach Club Weert e.o
Fastfood

Cafetaria Aod Maerum is al jaren een begrip in Herten en omstreken. Met een veelzijdig assortiment, snelle bediening en genoeg ruimte om rustig te eten. Zowel binnen als buiten.

Cafe cafetaria Aod Maerum
Broodjeszaak

Bakkerij Verdeuzeldonk is een bakkerij met een gezellige koffiehoek, lunchroom en ijssalon in het centrum van Wanssum.

Bakkerij Verdeuzeldonk
Fastfood

Cafetaria De Klein staat garant voor de beste kwaliteitsproducten op het gebied van snacks.

Cafetaria De Klein