Ontdek meer

 

Eten en drinken in de gemeente Roerdalen

Uit eten in de gemeente Roerdalen betekent bourgondisch genieten van goede restaurants en gezellige brasseriën.

Proef de streekproducten, zoals asperge, vlaai en wild zwijn, hiervoor ben je in Herkenbosch, Melick, Montfort, Posterholt, Sint Odilienberg en Vlodrop aan het juiste adres. Typisch Limburgse wijn, stroop, mosterd en jam zijn een delicatesse op zich.

De Limburgse streekproducten kom je in de gemeente Roerdalen op vele menukaarten tegen. In diverse restaurants is ook de internationale keuken vertegenwoordigd. Liever een snelle hap? Kies dan uit de vele fastfood mogelijkheden. 

Als afsluiting of gewoon lekker tussendoor, een ijsje smaakt altijd. 

Op de gezellige pleintjes in Roerdalen kun je op het terras genieten van de omgeving onder het genot van een hapje en een biertje uit de streek, namelijk Gagelbier.

Restaurant, Buitenterras

Direct gelegen aan de rand van Nationaal park de Meinweg ligt 'Bezoekerscentrum De Boshut Eten & Drinken'.

Boshut
Brasserie/Lunchroom, Buitenterras

Oetsjpanning De Meuleberg Coronaproof genieten van een hapje en een drankje en volgens de RIVM richtlijnen.

De Meuleberg
Restaurant

Geniet bij het stijlvol ingerichte Restaurant Holsterhof van de smaakvolle gerechten en de warme gastvrijheid in de rustige groene omgeving van Posterholt. Kom gezellig lunchen, dineren of koffie drinken!

Restaurant Roermond e.o.: Restaurant Holsterhof
Brasserie/Lunchroom

Bij Tuincentrum Daniels zorgen wij ook voor innerlijke mens. Breng een bezoek aan ons sfeervolle tuincafe, waar je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie met een stukje Limburgse vlaai van onze eigen lokale bakker, of probeer eens onze heerlijke huisgemaakte wafels met warme kersen en slagroom!

Tuincafé Daniels