Ontdek meer

 

Eten en drinken in de gemeente Roerdalen

Uit eten in de gemeente Roerdalen betekent bourgondisch genieten van goede restaurants en gezellige brasseriën.

Proef de streekproducten, zoals asperge, vlaai en wild zwijn, hiervoor ben je in Herkenbosch, Melick, Montfort, Posterholt, Sint Odilienberg en Vlodrop aan het juiste adres. Typisch Limburgse wijn, stroop, mosterd en jam zijn een delicatesse op zich.

De Limburgse streekproducten kom je in de gemeente Roerdalen op vele menukaarten tegen. In diverse restaurants is ook de internationale keuken vertegenwoordigd. Liever een snelle hap? Kies dan uit de vele fastfood mogelijkheden. 

Als afsluiting of gewoon lekker tussendoor, een ijsje smaakt altijd. 

Op de gezellige pleintjes in Roerdalen kun je op het terras genieten van de omgeving onder het genot van een hapje en een biertje uit de streek, namelijk Gagelbier.

Streekproducten

Boerderijhoeve Schurenhof, begonnen met alleen de verkoop van scharreleieren groente en fruit.

Schurenhof
Brasserie/Lunchroom

Het geluk ligt hier voor het oprapen. In een comfortabele- of luxe woning met een ruime tuin als thuishaven. Brasserie Timbers met afhaal mogelijkheid.

Landal Landgoed Aerwinkel
Restaurant

Cafe en restaurant Venhof is het hart van Rijstal Venhof. Gelegen aan de rand van Nationaal Park "de Meinweg" is Rijstal Venhof een ware oase van rust en groene natuur. Je kunt in ons cafe of restaurant dan ook in alle rust genieten van een ontbijt, lunch, hoofdmenu of typisch Limburgse streekproducten.

Café restaurant Rijstal Venhof
Fastfood

Wij serveren naast friet met snacks ook een menukaart met diverse voor,- hoofd,- en nagerechten. In ons cafetaria of op terras staat ons personeel klaar en dat voor vriendelijke prijzen

Cafetarie het  Heukske
Restaurant, Buitenterras

Aan de rand van Nationaal Park de Meinweg vind u "de Huifkarhoeve" en "Aan de Hoeve" pal naast de "Gitstappermolen".

Huifkarhoeve
Molen of Gemaal, Restaurant

Oetsjpanning De Meuleberg is een fantastisch uitgangspunt voor vele wandel- en fietsroutes door Nationaal Park De Meinweg en 't Roerdal.

Oetsjpanning De Meuleberg
Restaurant

Ongedwongen dineren voor eerlijke prijzen. Kom genieten van onze a la carte kaart of ons verassing menu. Reserveer een tafeltje om teleurstelling te voorkomen.

Restaurant bie Dave en Marie
Restaurant

In de directe omgeving van Roermond ligt Kasteel Daelenbroeck. Het restaurant Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch is dagelijks geopend vanaf 18.00 tot 21.00 uur.

Kasteel Daelenbroeck
Streekproducten

Onze topper; Geluks-likeurtje uit Roerdalen.....Klein Geluk, is een overheerlijk zacht likeurtje op basis van sinaasappel met chocolade en mokka.

Steenhuis
Brasserie/Lunchroom

In ons gezellige en sfeervolle tuincafe kunt u genieten van een kopje koffie gemaakt van verse koffiebonen met heerlijk gebak, dagelijks vers van de warme
bakker.

Tuincafé Daniels

Filters

Plaats

Eigenschappen