Ontdek meer

 

Eten en drinken in de gemeente Beesel

Uit eten in de gemeente Beesel betekent bourgondisch genieten in goede restaurants,  gezellige eetcafés, lunchrooms en brasseriën.

Proef de streekproducten, zoals asperge, vlaai en zuur vlees, dan ben je in Beesel en Reuver aan het juiste adres. Typisch Limburgse wijn, stroop, mosterd en jam zijn een delicatesse op zich. De Limburgse streekproducten kom je in de gemeente Beesel op vele menukaarten tegen. 

Liever een snelle hap? Kies dan uit de vele fastfood mogelijkheden. 

Als afsluiting of gewoon lekker tussendoor, een ijsje smaakt altijd. 

Op de pleinen in Beesel en Reuver kun je op het terras genieten van de omgeving onder het genot van een hapje en een drankje.

Restaurant, Café of Bar

Cafe-zalen 'De Paerssjtal' is al jaren het vertrouwde adres voor een heerlijk avondje uit. De plek waar elke gelegenheid tot in de puntjes wordt verzorgd

Cafe-Zaal De Paerssjtal
Bed and Breakfast/Pension, Brasserie/Lunchroom

Een plek om elkaar te ontmoeten, te genieten van een lekkere maaltijd, met vrienden te proosten en comfortabel te overnachten in de historische dorpskern van Beesel.

MERT5
Restaurant, Café of Bar

Eetcafe de Troubadour is uw adres voor al uw feesten, brunches, Diners, Crazy Diners, vergaderingen, a la carte, catering, feesten en partijen op locatie en nog veel meer...

Restaurant Beesel: Eetcafe de Troubadour
Brasserie/Lunchroom

Bakker Bart Reuver, de plaats waar alle producten elke dag met zorg en liefde vers worden gemaakt, dat proef je!!!!
Een ontbijt, lunch of een kopje koffie met Limburgse Vlaai.

Vof kessels ho Bakker Bart