Ontdek meer

 

Games en Escape room in Limburg

Ben je op zoek naar een spannende en uitdagende activiteit voor jou en je vrienden? Doe bijvoorbeeld een escape room in Limburg! Samen opgesloten in een kamer waaruit je moet ontsnappen.

Maar ook ander games, zoals GPS tochten, games centers of ander familie vermaak zijn ideale activiteiten voor een groep vrienden, familie of voor een sportteam. Ga samen de uitdaging aan in Midden-Limburg!

Electronic Fun

FEC Sevenum, oftewel Fun Entertainment Center ligt in de directe omgeving van Venlo/Roermond en is de plek waar je terecht kan voor een enorme dosis plezier. The Portal is speciaal ontwikkeld voor tieners en jongvolwassenen. Gamen is wereldwijd een zeer geliefde hobby die alleen maar blijft groeien. En op warme dagen? Dan zetten wij lekker de airco aan!

Gamen Venlo/Roermond e.o. : The Portal Action House
Electronic Fun

The Portal Lasergame ligt in de directe omgeving van Venlo/Roermond en is de plek waar je geweldig kunt Lasergamen. Ga in de arena van The Portal Lasergame de strijd aan met de ultieme bad guy. De evil Dr. Racoxx heeft hier zijn lab gevestigd. Aan jou de taak om een stokje voor zijn snode plannen te steken. In Level XX ga je met een lasergun in de aanslag de missie aan. Tijd om de eindbaas van deze real life game te verslaan! The Portal Lasergame is geschikt vanaf acht jaar. En op warme dagen? Dan zetten wij lekker de airco aan! Lekker COOL.

Laser Gamen Venlo/Roermond e.o.:The Portal Lasergame
Electronic Fun

Gamecenter E-Village is een hightech gamecentrum in Roggel Limburg, vlakbij Roermond en Weert, waar je je kunt uitleven op de nieuwste en vetste games zoals Fortnite, de Gamebike, Lightspace Floor, Game2Move, Virtual Jump Robe, Wii en Playstation. Ons gamecentrum is direct gelegen naast Recreatiepark De Leistert , Limburg.

E-village Roggel
GPS Wandel- of Puzzelroute

Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje in Haler, unieke activiteiten voor jong en oud. Proef, ruik en beleef het boerenleven.

Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje
Electronic Fun

Ontdek de verhalen achter archeologische vondsten door heel Limburg. Sta oog-in-oog met onze archeoloog. Hij laat je zien wat zich in de geschiedenis op diverse plekken in Limburg heeft afgespeeld.
Stap in de moderne wereld met je eigen smartphone om de verhalen van vroeger te beleven.

Beleef archeologie verhalen in Limburg
Escape Room

Prachtig gelegen langs de Maas. Een ideale locatie voor actieve uitjes met een Escape room, Boerengolf, Tandem- en Solextochten, Boerenspellen en Boerenzeskamp, Handboogschieten, GPS-tochten en Bubble voetbal, of Archery Attack.

Escaperoom Venlo/Roermond e.o.: 'De Bokkenrijders' bij Parkhoeve de Middelt
Kinderfeestjes, Electronic Fun

De ultieme VR experience in Limburg, in de VR Room van XBAZE! Speel de vetste games! Reserveer Nu een VR Gamecube! Tap oranje button!

Vr Room XBaze