Ontdek meer

 

Diverse watersporten midden in Limburg

Op of rondom de Maasplassen is een grote diversiteit aan watersportmogelijkheden. 

Voor degene die graag extreme watersporten beoefent, biedt Midden-Limburg volop mogelijkheden. Wat dacht je van waterskiën, wakeboarden of een jetpack. Je kunt er ook voor kiezen om aan een kabelbaan te waterskiën. Ontdek de wereld onder water met een duik in de Maasplassen midden in Limburg. 

Iets minder extreem maar niet minder leuk is de Maasplassen verkennen op een supplank. Voor grotere en kleinere kinderen liggen er op een aantal locaties langs de Maasplassen springkussens in het water. 

Direct de beschikbaarheid zien van watersport artikelen en/of reserveren.

Het Maasplassen gebied biedt volop mogelijkheden voor de watersporter. 

Watersport

Onze monumentale boerderijhoeve is direct gelegen aan de Roer. Voor familie- of bedrijfsuitjes bieden wij speciale arrangementen aan.

Schurenhof
Outdoor en Survival

Duiklocatie Boschmolenplas ligt ten westen van het dorp Heel. De Boschmolenplas is net als de overige Maasplassen een voormalig grindgat.

Duiklocatie Boschmolenplas
Watersport

Bij Fun Beach The Beach tref je Fun Beach Watersports. Avontuurlijke watersporters kunnen hier veilig en coronaproof het hart ophalen aan spectaculaire activiteiten.

Fun Beach
Watersport, Outdoor en Survival

Genieten van de mooie natuur en de serene rust op het water. OSSA verzorgt kanotochten en cursussen op de Maasplassen en de Roer.

OSSA Outdoor
Watersport, Dagarrangement

De kabelwaterskibaan de IJzeren Man heeft haar deuren geopend!En is door de extra voorzorgsmaatregelen nu coronaproof. Je MOET Online reserveren! Klik Oranje button

Waterskibaan Weert