Ontdek meer

 

Coronaproof winkelen in Midden-Limburg

Veel winkels zijn coronaproof zodat je veilig kunt shoppen in de nieuwe anderhalvemetermaatschappij. Volg de richtlijnen van het RIVM, hou voldoende afstand in de winkels en geef gehoor aan de regels en aanwijzingen van het winkelpersoneel.

In de lijst hieronder staan de winkels en kledingzaken in Midden-Limburg die coronaproof zijn. Voor actuele openingstijden en coronarichtlijnen, neem contact op met de desbetreffende aanbieder of hou de website en de social media in de gaten.

Bedrijf te bezoeken, Streekproducten

Bij Aspergeboerderij Oppe Haes geniet u van de lekkerste asperges, vers van het land. U mag deze asperges zelfs zelf oogsten! Vanaf 1 juni coronaproof rondleidingen.

Aspergeboerderij Oppe Haes
Streekproducten

Proeven van eerlijke producten, genieten van natuur en beleven op de boerderij, dat is Culinair Landgoed Heijerhof. Heijerhof levert eten rechtstreeks van de boerderij.

Culinair Landgoed Heijerhof
Cadeau

In onze stijlvolle winkel vind je een bijzondere combinatie van mode, kunst, wonen, design en sieraden.

De Kluis
Overige winkels

Sfeervolle "eetwinkel" met mediterrane delicatessen, olijfolieen, balsamico's en mooie, exclusieve kook- en keukenspullen.

Deli-verte
Winkelcentrum

Coronaproof naar het Designer Outlet Roermond dat kan!

Designer Outlet
Voeding/drank

Jumbo Roel Heerschap, 100% tevreden dankzij Jumbo's 7 zekerheden.

Jumbo Roel Heerschap
Huis- en Tuin

Ons exotisch plantencentrum biedt een uitgebreid assortiment, bestaande uit o.a. cactussen, vetplanten, kamerplanten of buitenplanten. Er is altijd voldoende keus! Met 30 jaar ervaring voor plant en tuin hebben wij de juiste kennis in huis om uw het beste te adviseren.

Plantencentrum Ospel
Winkelcentrum

Het Retailpark Roermond is een winkelcentrum met grootschalige winkels en horecavoorzieningen. Het is 363 dagen per jaar geopend, dus iedere zondag. U vindt er o.a. Media Markt, Intersport Megastore, Toys XL, AH XL, Blokker, Xenos, Electro World Tummers en Rofra Home. Iedere zondag geopend!

Retailpark

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen