Ontdek meer

 

Coronaproof uitjes midden in Limburg

We kunnen weer dagjes uit en activiteiten ondernemen in de regio. Dankzij de aanbieders die ervoor zorgen dat deze activiteiten passen in de nieuwe anderhalvemetermaatschappij, kun je samen met het gezin, familie of vrienden genieten van coronaproof uitjes in Limburg. 

Wel vragen we je om de geldende veiligheidsmaatregelen op te volgen. Check vooraf de website van de locatie die je wilt bezoeken voor de meest actuele informatie.

Museum

Techniek met 'n Ziel is een museum in Neerkant met een verzameling techniek van 1900 tot heden en een vleugje nostalgie. De verzameling van 'Techniek met 'n Ziel' is een collectie van de evolutie van elektrische apparatuur.
Het museum is in 2003 opgericht door Henk Joosten. De totale oppervlakte van het pand bedraagt circa 600m2.

Museum Techniek met 'n Ziel
Bezoekerscentrum

Het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man gaat weer open! Daarbij worden de coronamaatregelen in acht genomen. Vanaf dinsdag 2 juni a.s. zijn we weer open voor het publiek en de recreanten.
Iedereen, die geen verkoudheidsklachten heeft is van harte welkom. De toegang is gratis.

Samen duurzaam leren en leven

Bezoekerscentrum IJzeren Man - Centrum voor Natuur- en Milieueducatie
Bootverhuurbedrijf, Kanoverhuur

Wilt u graag een avontuurlijke vakantie beleven, wat u nog nooit eerder heeft meegemaakt? Dan bent u precies goed bij ons!

Boot huren : Flossverleih TreibGuT Buggenum
Outdoor en Survival

Bootcamp weer vanaf 16 mei te boeken!
Elke zaterdag van 10:30 tot 11:30 uur!
https://www.klimbosweert.nl/bootcamp-by-klimbos-weert/

Bootcamp Weert e.o
Bootverhuurbedrijf

Een coronaproof dagje ongestoord genieten op het water met een bootje! Vaarbewijs niet nodig! Met gastvrij onthaal en duidelijke vaarinstructies bent u bij Bootverhuur Boschmolenplas aan het juiste adres! Met onze sloepen kunt u heerlijk over de Maasplassen varen.

Bootverhuur Boschmolenplas
Verblijfsarrangement

Helaas blijven de deuren van de horeca voorlopig nog gesloten maar voor hotelgasten geldt dit gelukkig niet! Daarom in december een unieke samenwerking tussen cafe Hulsman en BRL. All-inclusief overnachting met diner en ontbijt.

Cafe Hulsman & BRL arrangement
Park/Tuin

Loop eens binnen bij Odapark. Een eigenzinnig centrum voor hedendaagse beeldende kunst in een prachtig en beschermd natuurgebied nabij het centrum van Venray.

Odapark
Wandelroute

Roermond is vooral ook de stad van dr Pierre Cuypers, de meest beroemde Roermondse kunstenaar, architect en interieur-ontwerper!
Deze wandeling door de geboorteplaats van Cuypers voert langs zijn bekende en minder bekende werken, waar de stad met recht trots op kan zijn!

Cuypers wandeling inclusief appelronde en coffee-to-go!
Bioscoop

Lekker naar de nieuwste film in onze service bioscoop en hierna borrelen in ons gezellig cafe? Of vooraf wat eten in ons restaurant? Dit kan allemaal bij DOK6 Cinema.

DOK6 Cinema-bioscoop-film Panningen
Dagarrangement

Een gezellige borrel kan gewoon doorgaan met de Online E-Borrel van Opsjtap Bar & Bik.

E Borrelen - Opsjtap Bar & Bik

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen