Ontdek meer

 

Coronaproof restaurants en cafés in Limburg

Na wekenlang gesloten te zijn geweest, gaan de restaurants en cafés per 1 juni weer open. We mogen weer gaan uit eten met het gezin en een drankje drinken met vrienden in de kroeg. Restaurants, lunchrooms en cafés moeten aan de door het RIVM opgestelde richtlijnen voldoen om coronaproof te zijn.

Tot 1 juli mogen er 30 personen (inclusief personeel) in het restaurant of café zijn. Om niet te veel mensen tegelijkertijd binnen te hebben, moet je van tevoren reserveren. Tussen de zitplaatsen, zowel op het buitenterras en als in het pand, moet 1,5 meter afstand zijn.

Kijk hieronder voor de lijst met coronaproof restaurants, lunchrooms en cafés in Midden-Limburg.

Voeding/drank

Voor de lekkerste broden en de echte Limburgse vlaaien ga je naar Bakkerij Heerschap!
Een familiebedrijf waar sinds 1966 onze liefde voor het vak te proeven is.

Bakkerij Heerschap
Brasserie/Lunchroom

De Pastorie is een statige stadsvilla in het historische hart van Roermond, aan de voet van de St. Christoffel Kathedraal. Brasserie & Chocolaterie De Pastorie is reeds vele jaren een vaste waarde in shoppingstad Roermond. De uitgebreide lunchkaart biedt elke gast voldoende keuzemogelijkheid.

Brasserie & Chocolaterie De Pastorie
Restaurant, Buitenterras

Direct gelegen aan de rand van Nationaal park de Meinweg ligt 'Bezoekerscentrum De Boshut Eten & Drinken'.

Boshut
Buitenterras

Brasserie De Maasnimf is een gezellig, kindvriendelijk familierestaurant aan de Jachthaven Heerenlaak in Aldeneik (Maaseik). De Maasnimf beschikt over een bediend terras met uitzicht op de prachtige jachthaven en recreatieplas.

Brasserie De Maasnimf
Brasserie/Lunchroom

Met een online ticket van het Limburgs museum kun je veilig in de brasserie lekker eten.Koop je ticket via de oranje button.

Brasserie in Venlo: Museumcafe
Restaurant, Brasserie/Lunchroom

Hotel Dux beschikt over een stijlvol brasserie-restaurant met 46 comfortabele zitplaatsen en een aparte rokerslounge.

Brasserie Restaurant Dux
Brasserie/Lunchroom

Bij ons kunt u terecht voor een heerlijke lunch of lekker borrelen met een speciaal biertje of een wijntje. In de zomer kunt u terecht op ons zonrijk terras.

Brasserie Zaal De IJzeren Man
Café of Bar, Buitenterras

Midden in het Montfortse centrum ligt Broen Cafe & Eetcafe Biej de Vogel en Feestzaal Le Village. Samen vormen zij een zeer compleet aanbod om uit te gaan.

Biej de Vogel café 1
Restaurant

Cafe en restaurant Venhof is het hart van Rijstal Venhof. Gelegen aan de rand van Nationaal Park "de Meinweg" is Rijstal Venhof een ware oase van rust en groene natuur. Je kunt in ons cafe of restaurant dan ook in alle rust genieten van een ontbijt, lunch, hoofdmenu of typisch Limburgse streekproducten.

Café restaurant Rijstal Venhof
Café of Bar

Aan de buitenrand van Swalmen, Roermond e.o., Groenewoud richting Duitse Grens veilig en coronaproof genieten.

Cafe de Bosrand

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen