Ontdek meer

 

Coronaproof arrangementen voor groepen midden in Limburg

Beetje bij beetje mogen we steeds meer. Dus is er ook weer tijd om samen leuke dingen te doen in Limburg! Wij hebben voor groepen leuke arrangementen samengesteld die coronaproof zijn. 

Hieronder vinden jullie een overzicht van leuke, spannende, creatieve en gezellige uitjes in de regio. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM. Dus het is mogelijk dat het programma iets anders is. De vermeldde groepsgrootte passen we aan naar de toegestane aantallen die gelden op het moment dat jullie uitje plaatsvindt. En we houden rekening met de ‘1,5 meter samenleving’ zodat jullie veilig en met een gerust hart kunnen deelnemen. 

Bel of email ons gerust als jullie nog vragen hebben over de specifieke maatregelen die wij nemen.

(Stads-)Wandeling met gids

Beesel is een karakteristiek dorp in Limburg met monumentale panden en een gezellig marktplein. De dorpsgids laat jullie tijdens deze rondleiding de mooiste plekjes in het centrum van Beesel zien.

Rondleiding Beesel: Centrumroute
(Stads-)Wandeling met gids

Eens in de 7 jaar staat het Limburgse Beesel in het teken van Draaksteken: een groots openluchtspektakel over de legende van St. Joris en de draak, de strijd tussen goed en kwaad. Deze wandeling volgt de historische route van de zegetocht van het draaksteekspel.

Wandeling Beesel: Drakendorproute