Ontdek meer

 

Coronaproof arrangementen voor groepen midden in Limburg

Ondanks de strengere maatregelen, kunnen jullie met een klein gezelschap toch nog leuke dingen ondernemen in Midden-Limburg.

Hieronder vinden jullie een overzicht van leuke, spannende, creatieve en gezellige uitjes in de regio. We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM. Dus het is mogelijk dat het programma iets anders is.

De vermeldde groepsgrootte passen we aan naar de toegestane aantallen die gelden op het moment dat jullie uitje plaatsvindt. En we houden rekening met de ‘1,5 meter samenleving’ zodat jullie veilig en met een gerust hart kunnen deelnemen. 

Bel of email ons gerust als jullie nog vragen hebben over de specifieke maatregelen die wij nemen.

Kinderwandeling

Door de eeuwen heen is Roermond veranderd in een moderne stad. Toch kunnen jullie nog sporen van vroeger terugvinden. En niet alleen boven de grond. Samen met de VVV -gids gaan jullie op zoek naar ondergrondse sporen uit het verleden. Deze kinderwandeling is geschikt voor kinderen van groep 7 en 8 (leeftijd 10-12 jaar).

Archeologiewandeling: Roermond onder onze voeten
(Stads-)Wandeling met gids

Deze stadswandeling vertelt het verhaal van Roermond in de maanden voor en na de bevrijding op 1 maart 1945.

Bevrijdingswandeling Roermond
(Stads-)Wandeling met gids

Nationaal Park De Meinweg is bekend om haar flora en fauna. Maar verborgen in de prachtige natuur, liggen heel veel culturele sporen. Samen met de VVV-gids gaan jullie tijdens deze wandeling op zoek naar de cultuur van het Nationale Park De Meinweg.

Cultuurwandeling in Nationaal Park De Meinweg
Actief en Sportief

Als een stoere biker de prachtige omgeving ontdekken met een milieuvriendelijke E-chopper.

E-Chopper tocht Limburg
Actief en Sportief

Probeer samen met familie, vrienden of collega's te ontsnappen uit escape room 'de Bokkenrijders' in Limburg. Lukt het jullie binnen anderhalf uur de code van deze escaperoom te kraken en te ontsnappen?

Escaperoom 'de Bokkerijders' in Kessel, Limburg
Tocht

Samen met de VVV-gids gaan jullie fietsend op zoek naar sporen van de Tweede Wereldoorlog in Melick, Vlodrop en Herkenbosch in Limburg.

Fietstocht: Sporen van WO II in de dorpen rondom de Roer
(Stads-)Wandeling met gids

Is geluk een toevalstreffer? Nou...niet helemaal! Je hebt het voor een groot gedeelte ook zelf in de hand. Dat leer je tijdens deze wandeling met een gelukscoach door de prachtige natuur van Nationaal Park de Meinweg.

Gelukswandeling Vlodrop-Station
Actief en Sportief

Tijdens deze sportieve buitenactiviteit gaan jullie op basis van GPS-coordinaten op zoek naar de schat.

Geocaching in het Roerdal
Tocht

Ohe en Laak in Limburg behoorde vroeger tot de bezittingen van de graven Van den Bergh. Prominente monumenten herinneren nog aan die tijd.
Het Stevolgebied bij Ohe en Laak is een prachtig natuurgebied, ontstaan door ontgrinding. Samen met de VVV-gids maken jullie een boeiende fietstocht door dit mooie gebied met een rijke historie.

Historisch Ohe en Laak ontdekken op de fiets
Watersport

Ontdek vanaf het water per Canadese kano de mooie natuur rondom de Maas en Maasplassen bij Roermond.

Kanotocht op de Maas en Maasplassen in Roermond