Ontdek meer

 

Contact

In Midden-Limburg vind je een aantal VVV vestigingen, waar je face-to-face informatie kunt verkrijgen over de toeristische mogelijkheden in de regio. In de VVV vestigingen is ook het volledige assortiment aan cadeaubonnen, wandel- en fietskaarten, souvenirs en andere producten te koop.

Daarnaast zijn er VVV agentschappen. Ook hier kun je terecht voor informatie over de regio en is een deel van de toeristische producten verkrijgbaar.

In de regio staan op ongeveer 20 locaties digitale informatie zuilen. Hierop vind je alle actuele informatie over de regio.

Op deze pagina staan ook de telefoonnummers en mailadressen van de afdelingen van VVV Midden-Limburg.

VVV-agentschap

Bij het VVV-agentschap vind je een aanbod aan wandel- en fietsroutes, stads- en dorpswandelingen en ander toeristisch informatiemateriaal van de directe omgeving. Tevens is er de landelijke besteedbare cadeaubon, de VVV Cadeaubon, te koop.

Van Heijster
VVV vestiging

VVV Roermond verkoopt de diverse landelijk besteedbare cadeaukaarten, waaronder de VVV cadeaukaart, de Boekenbon, de Bol.com bon, de VVV Lekker weg bon, de VVV Dinercard en de Fashioncheque. Regionale cadeaubonnen zijn o.a. de Wandelbon en de cadeaubon van Clevers en tickets voor Bospop Weert. Tevens verkopen wij visvergunningen.

VVV Roermond

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen