Ontdek meer

 

Camping Roermond

Ben je op zoek naar een leuke camping in Roermond voor jou en je vrienden of met de kinderen? VVV Midden-Limburg heeft een uitgebreid overzicht met leuke en gezellige campings in Roermond en omgeving.

Klik op een van de onderstaande resultaten en ontdek meer over de activiteiten, faciliteiten en ligging.

Camping

Zeer fraaie geheel nieuwe aangelegde 4**** camping met vaste staanplaasten voor chalets en stacaravans.

Amici Bay
Camping

Camping 'Biej de Vogel' ligt net buiten het dorpje Montfort zo'n 8 kilometer ten zuiden van Roermond.

Biej de Vogel Camping
Camping

De camping De Annendaalse Hoeve ligt op korte afstand van Duitsland in het buurtschap Echterbosch (Maria Hoop). De Annendaalse Hoeve heeft naast het kampeerterrein een oude en een nieuwe wijngaard.

De druivenpluk start vanaf 1 september 2018
Door het mooie groeizame weer zal het een hele klus worden. Om dit goed te volbrengen om onze gasten ook het komend jaar van wijn te voorzien, gaat onze camping dicht per 1 september. Wij nodigen jullie van harte uit om vanaf 1 april 2019 ons te komen bezoeken en onze wijnen te komen proeven

Annendaalse Hoeve
Camping

Geelenhoof is een kleinschalige camping gelegen in een rustige omgeving met ruime comfortplaatsen vanaf 120 m2, een visvijver en direct aan de knooppuntenroute door bos, heide en de Maasplassen.

Geelenhoof
Camping

Camping Maasterras is een gezellige, gastvrije familiecamping, welke gelegen is in de natuurlijke rustige omgeving van de Asseltse plassen.

Camping Maasterras
Camping

Gelegen in een schitterend grensoverschrijdend natuurgebied.

Camping Natuurplezier
Camping

De Petrushoeve ligt in een rustige bosrijke omgeving. Weg van de alledaagse drukte maar toch op korte afstand van de dorpen Beesel, Swalmen en Reuver en de steden Roermond en Venlo.

Camping Petrushoeve
Camping

Mooi gelegen camping in natuurgebied. Geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust ,ruimte en een groene omgeving.

Raayerhof
Camping

In Haler op de grens van Belgisch Limburg kunt u genieten van rust en ruimte in dit mooie kerkdorp.

Camping Stroaterhof
Camping

Camping Peelhof is een boerderij in de directe omgeving van het witte stadje Thorn. Op slechts een aantal kilometer verwijderd van Roermond en Weert. De aansluiting op de A2 is op slechts 7 kilometer. Naast het campinggedeelte is de boerderij een akkerbouw boerderij. De boerderij ligt in het rustige buitengebied van Grathem.

Peelhof

Filters

Plaats

Eigenschappen