Ontdek meer

 

Cafe of bar midden in Limburg

Wil je lekker een avondje stappen in één van de vele cafés in Bourgondisch Midden-Limburg? Er zijn legio mogelijkheden, van bruin cafe en pub tot cocktailbar en hippe kroeg.

In sommige kroegen kun je niet alleen terecht voor een biertje of fris, maar ook voor een gerecht van de kleine kaart. Bij veel cafés of bars ben je al rond de middag welkom om gezellig samen iets te drinken.

Dit zijn ook mooie stopplaatsen als je een route wandeltfietst of met de auto rijdt door het mooie Limburgse land. 

Café of Bar, Buitenterras

Overdag koffie en lunch en 's avonds diner met iedere week wisselende specialiteiten en bij gelegenheid het feest/sportcafe van Weert. Het zonnigste terras van Weert!!! Uiteraard maken wij als Stadscafe Du Commerce deel uit aan Weerter brandslang.

Du Commerce
Café of Bar, Buitenterras

Midden in het Montfortse centrum ligt Broen Cafe & Eetcafe Biej de Vogel en Feestzaal Le Village. Samen vormen zij een zeer compleet aanbod om uit te gaan.

Biej de Vogel café 1
Café of Bar, Buitenterras

Dit gezellige Limburgse cafe , gelegen in het buurtschap Ool, is een bezoek meer dan waard.

Café Kanters 1
Café of Bar, Brasserie/Lunchroom, Buitenterras

Historisch cafe op een mooie locatie in Weert. Bij 't Swaentje is het gezellig samen zijn onder het genot van een lekkere kopje koffie, (speciaal)biertje of goed glas wijn. Uiteraard maken wij als Cafe 't Swaentje deel uit aan Weerter brandslang.

Café 't Swaentje
Café of Bar, Buitenterras

Op de Oelemarkt te Weert ligt Cafe De Brouwer. Cafe De Brouwer is een mooi groot en compleet vernieuwde horeca onderneming in Weert. Buiten zijn reguliere cafe geeft De Brouwer ook verschillende mogelijkheden zoals zaalverhuur, feesten, partijen zoals bijvoorbeeld bruiloften. Uiteraard maken wij als Cafe De Brouwer deel uit aan Weerter brandslang.

Cafe de Brouwer
Café of Bar

Cafe Tramhalt is een gezellig bruin cafe gelegen midden in het centrum van Weert op de hoek Maasstraat/Emmasingel. Uiteraard maken wij als Cafe Tramhalt deel uit van de Weerter Brandslang.

Halte 46
Café of Bar

Al sinds 1987 is alternatief kelder cafe Zig Zag, ofwel de 'Zig', een begrip in Weert. Uiteraard maken wij als Cafe Zig Zag deel uit aan Weerter brandslang.

Café Zig Zag
Restaurant, Café of Bar

Cafe-zalen 'De Paerssjtal' is al jaren het vertrouwde adres voor een heerlijk avondje uit. De plek waar elke gelegenheid tot in de puntjes wordt verzorgd

Cafe-Zaal De Paerssjtal
Café of Bar, Brasserie/Lunchroom

Op 5 minuten lopen van het Designer Outlet Roermond vind je het gezellige en sfeervolle Grand Cafe Blond en Blond.

Blond en Blond
Café of Bar

Cafe Zaal De Schuur is al sinds 1932 een begrip in Herten en omstreken. Het authentieke cafe met zijn roodkoperen tap straalt warmte en gezelligheid uit.

Café Zaal De Schuur1

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen