Ontdek meer

 

Cafe of bar midden in Limburg

Wil je lekker een avondje stappen in één van de vele cafés in Bourgondisch Midden-Limburg? Er zijn legio mogelijkheden, van bruin cafe en pub tot cocktailbar en hippe kroeg.

In sommige kroegen kun je niet alleen terecht voor een biertje of fris, maar ook voor een gerecht van de kleine kaart. Bij veel cafés of bars ben je al rond de middag welkom om gezellig samen iets te drinken.

Dit zijn ook mooie stopplaatsen als je een route wandeltfietst of met de auto rijdt door het mooie Limburgse land. 

Café of Bar

Cafe Zaal De Schuur is al sinds 1932 een begrip in Herten en omstreken. Het authentieke cafe met zijn roodkoperen tap straalt warmte en gezelligheid uit.

Café Zaal De Schuur1
Hotel, Café of Bar

Hotel en Grand Cafe De Pauw is een klein en sfeervol hotel gelegen in het centrum van Roermond met een prachtig uitzicht op de monding van de Roer.

Hotel en Grand Cafe De Pauw
Café of Bar, Buitenterras

Midden in het Montfortse centrum ligt Broen Cafe & Eetcafe Biej de Vogel en Feestzaal Le Village. Samen vormen zij een zeer compleet aanbod om uit te gaan.

Biej de Vogel café 1
Café of Bar

Het begint al in de ochtend, zon of geen zon...'t Trefpunt opent de deuren voor iedereen om 10:00 uur (di t/m zo, april t/m sept).Voor fietsers en wandelaars een ideaal punt om te pauzeren, je dag te beginnen of af te sluiten.

Eet- en drinkcafé 't Trefpunt
Café of Bar

Cafe den Tommes is een gezellig dorpscafe gelegen in Merselo, een mooi en gezellig kerkdorpje van Venray. U kunt hier biljarten, kaarten of gewoon wat aan de bar drinken met uw vrienden. Kortom alles wat u nodig heeft voor een gezellige avond uit!

Café den Tommes
Café of Bar

Een stad in het dorp, dat is 'De Stad'. Een horecagelegenheid in het centrum van Venray aan de Grotestraat 107, waar men men genieten van koffie met gebak of een heerlijk lunch, een diner of een fijne borrel.

De Stad
Café of Bar

Cafe de Uitmarkt staat garant voor heerlijk lunchen en dineren, lekker borrelen en gezellig stappen!

De Uitmarkt
Café of Bar

Een gastrobar is een van origine Engels concept waarbij goed eten en drinken tegen een betaalbare prijs aangeboden wordt. Bij Gastrobar TOF waant u zich in wereldse sferen met de gevarieerde kaart en hapjes.

Gastrobar TOF
Café of Bar

Hotel Cafe Hulsman ligt midden in het bruisende centrum van Venray. Dit drie sterren hotel heeft moderne kamers, een gezellig bruincafe en samen met de uitstekende en persoonlijke service staat dit garant voor een uitstekend verblijf in Noord-Limburg.

Hotel Café Hulsman
Café of Bar

Ook zo'n zin in de zomer? Vanaf 1 juni openen wij onze strandtent. Wat? Ja echt, Oostrum aan zee!

Ketelfabriek

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen