Ontdek meer

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR
  • 中文

 

Buitenzwembad Roermond

Buitenzwembad Roermond en omgeving

Gezellig een dagje zwemmen in een buitenzwembad in Roermond? Bekijk hieronder het overzicht met allemaal leuke buitenzwembaden in de buurt van Roermond. Naast buitenzwembaden vind je er ook alle binnenzwembaden in de omgeving. Je vindt er onder andere subtropische zwembaden en verschillende natuurbaden.

 

Openingstijden zwembaden

Kom gezellig met je kinderen, vrienden of familie zwemmen in een buitenzwembad in de buurt van Roermond. Zo heb je gegarandeerd een leuk dagje uit! Wil je meer informatie over de openingstijden en prijzen van een zwembad? Klik dan op het zwembad naar keuze.

Strand, Zwembad

We zijn blij u te mogen begroeten op ons dagstand. We handhaven corona-maatregelen en je moet Online Reserveren Klik button!

Amici Beach
Zwembad

Bij Fun Beach The Beach in Panheel beleef je de perfecte zomerdag volledig coronaproof en boordevol waterplezier. Boek je ticket Online zodat je verzekerd bent van je plek! Ook voor seizoen 2020, de blauwe vlag!

Fun Beach Event & Leisurepark
Zwembad

Zwembad De IJzeren Man is 't mooiste zwembad van Limburg. Wil je gezellig komen zwemmen, reserveer dan nu via de oranje button.

Ijzerenman Weert