Ontdek meer

 

Buitenzwembad Roermond

Buitenzwembad Roermond en omgeving

Gezellig een dagje zwemmen in een buitenzwembad in Roermond? Bekijk hieronder het overzicht met allemaal leuke buitenzwembaden in de buurt van Roermond. Naast buitenzwembaden vind je er ook alle binnenzwembaden in de omgeving. Je vindt er onder andere subtropische zwembaden en verschillende natuurbaden.

 

Openingstijden zwembaden

Kom gezellig met je kinderen, vrienden of familie zwemmen in een buitenzwembad in de buurt van Roermond. Zo heb je gegarandeerd een leuk dagje uit! Wil je meer informatie over de openingstijden en prijzen van een zwembad? Klik dan op het zwembad naar keuze.

Strand, Zwembad

Aan de rand van Nationaal Park de Meinweg in een prachtige natuurlijke omgeving ligt de Effelder Waldsee. Dit 45 hectare grote meer omgeven door bossen herbergt dagstrand Amici Beach. Een schitterend dagstrand waar jong en oud op zomerse dagen heerlijk kunnen vertoeven en waar u de gehele zomer kunt genieten van kristalhelder water met de hoogste zwemkwaliteit.

Amici Beach
Zwembad

Fun Beach The Beach in Panheel: ultiem waterplezier voor jong en oud
Bij Fun Beach The Beach in Panheel beleef je de perfecte zomerdag boordevol waterplezier. Heerlijk ontspannen in een prachtig natuurbad met kraakhelder zwemwater, omgeven door een parelwit strand en groene ligweiden.

Fun Beach Event & Leisurepark
Zwembad

Zwembad De IJzeren Man is 't mooiste zwembad van Limburg. Jaarlijks bezoeken ruim 300 duizend bezoekers het zwembad.

Ijzerenman Weert