Ontdek meer

 

Boot huren Maasplassen

Boot huren Maasplassen

Wil je graag een boot huren op de Maasplassen? Dat kan bij VVV Midden-Limburg! De Maasplassen is de ideale plek om lekker een rondje te varen. Je huurt er gemakkelijk een motorboot, zeilboot, kano of sloep. Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van alle aanbieders. Geniet van een heerlijk dagje uit met vrienden of familie op de Maasplassen in Midden-Limburg!

De Maasplassen

De Maasplassen bestaat uit grote en kleine plassen en is het grootste watersportgebied van heel Nederland! Het is een oppervlakte van ruim 3000 hectare waar voor iedereen genoeg te doen is. In de zomer geniet je hier van de mooie en gezellige dagstranden en hippe beachclubs.

Wanneer je hier een boot huurt kun je heerlijk varen op de Maasplassen en genieten van de natuur. Het is een enorm gebied dus je kunt er gemakkelijk een hele dag verblijven zonder je te vervelen. Naast het huren van een eigen boot, kano of sloep, kun je ook gezellig een tochtje maken op een van de rondvaartboten!

Heb je een eigen boot en wil je deze meenemen? Ook dat kan op de Maasplassen! Zo kun je gezellig een dagje varen met vrienden of familie op je eigen (zeil)boot. Je vindt hier een overzicht van alle vaarroutes

Klik op de markers met een getal om in te zoomen. Markers zonder getal verwijzen naar de detailgegevens.
Bootverhuurbedrijf

Onze monumentale boerderijhoeve is direct gelegen aan de Roer.

Schurenhof
Bootverhuurbedrijf, Watersport

Verf en conservering, Motoren, Generatoren, Elektronica, Boten, Accesoires, Bevestigingsmateriaal, Mobiele service dienst, Reparatie en onderhoudswerkzaamheden.

Boot Equipment Watersport B.V.
Bootverhuurbedrijf, Outdoor en Survival

Genieten van de mooie natuur en de serene rust op het water. OSSA verzorgt kanotochten en cursussen op de Maasplassen en de Roer.

OSSA Outdoor en kampeerboerderij
Bootverhuurbedrijf

Kom ontspannen aan de Maas bij het beste watersportcentrum van Belgisch Limburg!
Sailcenter Limburg beschikt over motor- en zeilboten, sloepen, kano's, waterfietsen en supboards.

Sailcenter Limburg
Bootverhuurbedrijf

De gevarieerde verhuur vloot van Watersportschool Frissen biedt plezier op en aan het water, voor jong en oud, voor actie, rust en ontspanning.

Watersportschool Frissen
Bootverhuurbedrijf

De Maasplassen, in het meest Noord-Oostelijke puntje van Belgisch-Limburg en RivierPark de MaasVallei, vormen een uniek kader voor een heerlijk dagje in de vrije natuur.

Stilsloep