Ontdek meer

 

Boot huren Maasplassen

Boot huren Maasplassen

Wil je graag een boot huren op de Maasplassen? Dat kan bij VVV Midden-Limburg! De Maasplassen is de ideale plek om lekker een rondje te varen. Je huurt er gemakkelijk een motorboot, zeilboot, kano of sloep. Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van alle aanbieders. Geniet van een heerlijk dagje uit met vrienden of familie op de Maasplassen in Midden-Limburg!

De Maasplassen

De Maasplassen bestaat uit grote en kleine plassen en is het grootste watersportgebied van heel Nederland! Het is een oppervlakte van ruim 3000 hectare waar voor iedereen genoeg te doen is. In de zomer geniet je hier van de mooie en gezellige dagstranden en hippe beachclubs.

Wanneer je hier een boot huurt kun je heerlijk varen op de Maasplassen en genieten van de natuur. Het is een enorm gebied dus je kunt er gemakkelijk een hele dag verblijven zonder je te vervelen. Naast het huren van een eigen boot, kano of sloep, kun je ook gezellig een tochtje maken op een van de rondvaartboten!

Heb je een eigen boot en wil je deze meenemen? Ook dat kan op de Maasplassen! Zo kun je gezellig een dagje varen met vrienden of familie op je eigen (zeil)boot. Je vindt hier een overzicht van alle vaarroutes

Bootverhuurbedrijf, Kanoverhuur

Wilt u graag een avontuurlijke vakantie beleven, wat u nog nooit eerder heeft meegemaakt? Dan bent u precies goed bij ons!

Boot huren : Flossverleih TreibGuT Buggenum
160.24 km hier vandaan
Bootverhuurbedrijf

De gevarieerde verhuur van de vloot van Watersportschool Frissen in Roermond,biedt plezier op en aan het water, voor jong en oud, voor actie, rust en ontspanning. Huur van diverse soorten boten; zeilboten, motorboten, sloepen en kajakken.

Boot Huren : Watersportschool Frissen
162.12 km hier vandaan
Bootverhuurbedrijf

De Maasplassen, in het meest Noord-Oostelijke puntje van Belgisch-Limburg en RivierPark de MaasVallei, vormen een uniek kader voor een heerlijk dagje in de vrije natuur. De eenvoudige bediening en de duurzame, stille elektromotoren van onze vloot zorgen voor een geslaagde uitstap. Daarnaast zijn we in bezit van het GreenKey Keurmerk. Genieten verzekerd!

Stilsloep
162.25 km hier vandaan
Bootverhuurbedrijf

Bij het Veerhuis Wessem ben je aan het juiste adres om een boot te huren.
Beleef de Maasplassen nog intenser met sloepverhuur Cafe-restaurant 't Veerhuis, een prachtige en unieke locatie aan het water. Een terras zoals er maar weinig te vinden zijn, zo dicht aan het water. Graag willen we jullie de kans bieden om de mooie Maasplassen van Limburg nog intenser te beleven.
Hiervoor hebben we een aantal prachtige sloepen aangeschaft. Zo kun je niet alleen genieten op ons zwevende Maasterras of ons culinaire restaurant, maar kun je de Maasplassen ook vanaf het water beleven.

Boot Huren : Veerhuis Wessem
162.77 km hier vandaan
Rondvaart, Bootverhuurbedrijf

Boot huren bij Aqua Libra Yachtcharter natuurlijk mogelijk , wij zijn partner van het "Linssen Boating Holiday" netwerk. Verhuur van luxe motorjachten zonder schipper.

Boot huren : Aqua Libra Yachtcharter
163.63 km hier vandaan
Bootverhuurbedrijf

Kom ontspannen aan de Maas bij het beste watersportcentrum van Belgisch Limburg!
Sailcenter Limburg beschikt over motor- en zeilboten, sloepen, kano's, waterfietsen en supboards.

Sailcenter Limburg
163.68 km hier vandaan
Bootverhuurbedrijf, Watersport

Verf en conservering, Motoren, Generatoren, Elektronica, Boten, Accesoires, Bevestigingsmateriaal, Mobiele service dienst, Reparatie en onderhoudswerkzaamheden.

Boot Equipment Watersport B.V.
164.27 km hier vandaan
Bootverhuurbedrijf, Outdoor en Survival

Genieten van de mooie natuur en de serene rust op het water. OSSA verzorgt kanotochten en cursussen op de Maasplassen en de Roer.

OSSA Outdoor
165.97 km hier vandaan