Ontdek meer

 

Bezorg/Afhaalrestaurants tijdens Corona

Haal/bezorg of bestel een lekker eten voucher 

Het zal je niet ontgaan zijn dat er veel initiatieven zijn ontstaan tijdens de Corona ( COVID-19) pandemie. Zo zijn er veel restaurants met een bestel/afhaal en bezorgservice om de klanten toch te kunnen helpen. Zie ons overzicht voor restaurants met zo'n service gerangschikt op plaats.

Ons advies:

Steun de lokale onderneming en bestel! 

Blijf de adviezen van de overheid en het RIVM volgen. Zorg voor jezelf en anderen: was extra goed je handen. Houd 1,5 meter afstand van elkaar en volg de regels en de richtlijnen van de desbetreffende onderneming.

Afhalen-bezorgen tijdens Corona

Ook in deze tijd kunt u bij Brood en banketbakkerij van Betteraij terecht voor de lekkerste producten!

Geen afbeelding beschikbaar
Afhalen-bezorgen tijdens Corona

We mogen jullie helaas nog steeds niet verwelkomen bij ons, maar gelukkig hebben we wel een heerlijk sinterklaasmenu voor jullie samengesteld!

Cafe-Zaal De Paerssjtal
Afhalen-bezorgen tijdens Corona

Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag heeft u de mogelijkheid om gerechten bij ons af te halen, om er thuis van te kunnen genieten. Dit kan vanaf 17:00.

Restaurant 't Raodhoes
Afhalen-bezorgen tijdens Corona

Kom langs bij Bakker Bart Reuver Pastoor Vranckenlaan, waar ondernemersstel en bakkers Har en Nicole Kessels en het team je van harte welkom heten. Geniet er van de lekkerste lunch, een reuze traktatie assortiment en vers gebakken broden.

Vof kessels ho Bakker Bart

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen