Ontdek meer

 

Bezorg/Afhaalrestaurants tijdens Corona

Haal/bezorg of bestel een lekker eten voucher 

Het zal je niet ontgaan zijn dat er veel initiatieven zijn ontstaan tijdens de Corona ( COVID-19) pandemie. Zo zijn er veel restaurants met een bestel/afhaal en bezorgservice om de klanten toch te kunnen helpen. Zie ons overzicht voor restaurants met zo'n service gerangschikt op plaats.

Ons advies:

Steun de lokale onderneming en bestel! 

Blijf de adviezen van de overheid en het RIVM volgen. Zorg voor jezelf en anderen: was extra goed je handen. Houd 1,5 meter afstand van elkaar en volg de regels en de richtlijnen van de desbetreffende onderneming.

Afhalen-bezorgen tijdens Corona

Lekkere vers belegde broodjes, huisgemaakte soep of gewoon een heerlijk kopje koffie of thee. U vindt het allemaal bij Jaggerz Coffee & Sandwichbar.

Jaggerz
Afhalen-bezorgen tijdens Corona

Support voucher
In deze ongewone tijden moeten we elkaar blijven steunen daar waar het mogelijk is, wegens de sluiting van alle Horeca in Nederland door de overheid zijn ook wij hier helaas geen uitzondering op en hebben wij uw steun ook hard nodig.

Restaurant De Kolentip
Afhalen-bezorgen tijdens Corona

Je kunt tijdens deze "lockdown" ook weer bij M'Blend afhalen (wekelijks van donderdag tot en met zondag). Voor de mensen die het huis niet uit kunnen geen zorgen. Wij gaan ook bij je thuis bezorgen.

Restaurant Maasbracht e.o M'Blend

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen