Ontdek meer

 

Bedrijven met groepsuitjes midden in Limburg

In Midden-Limburg hebben diverse bedrijven een gevarieerd aanbod voor groepen.

Wil je zelf je programma samenstellen, maak dan een keuze uit onderstaande mogelijkheden en neem rechtstreeks contact op met het bedrijf. 

Brasserie/Lunchroom, Dagarrangement

Brasserie ver'Koch is een trendy lunchroom met een historische knipoog! U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch, diner en een borrel op het terras op het idyllische Munsterplein.

Verkoch
Dagarrangement

Techniek met 'n Ziel is een museum in Neerkant met een verzameling techniek van 1900 tot heden en een vleugje nostalgie. De verzameling van 'Techniek met 'n Ziel' is een collectie van de evolutie van elektrische apparatuur.
Het museum is in 2003 opgericht door Henk Joosten. De totale oppervlakte van het pand bedraagt circa 600m2.

Museum Techniek met 'n Ziel
Sieraden/Juwelier

Bij JEECO atelier kunt u diverse creatieve, exclusieve en toch betaalbare workshops volgen.

Atelier Venray: Jeeco Atelier
Dagarrangement

BuitenEten biedt groepsuitjes. Volg met jouw groep een workshop Koken op Kampvuur en/of verken de omgeving met een van onze bijzondere voertuigen. Vertrek vanuit onze unieke locatie De Longhorn Ranch.

Bedrijfs- en groepsuitjes: BuitenEten
Dagarrangement

De leukste uitjes vind je bij Nika-actief. Of je nu een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen, kinderfeestje of ander dagje weg op de grens met Limburg en Brabant wilt organiseren, Nika-actief denkt graag met je mee!

Bedrijfsuitjes Venray e.o.: Nika-Aktief
Dagarrangement

Dit HISWA-RECRON erkende bedrijf werkt volgens een strikt coronaprotocol en biedt u daarom een corona-safe omgeving. Op de website leest u meer over de maatregelen, de gezondheidscheck en het volledige coronaprotocol.

Bedrijven met groepsuitjes: Rederij Cascade
Dagarrangement

Voor een gezellig of sportief groepsuitje bent u bij ons aan het juiste adres.

Schurenhof
Rondvaart, Dagarrangement

Een gezellig dagje op het water?
U heeft een bedrijfsfeestje, verjaardag of een familiedag boek dan bij Concorde Maasplassen Tours.

Concorde Maasplassentours
Dagarrangement

De gemeenten Roerdalen en Wassenberg, nabij Roermond, liggen midden in een toeristisch recreatief interessant gebied met veel natuur, bezienswaardigheden en attracties. Het gebied maakt deel uit van het Nationaal Park 'De Meinweg', het Roerdal en het internationale Natuurpark Maas Swalm Nette. Beleving van geluk is in beide gemeenten een hoofdthema. Natuur, bezienswaardigheden, geluksplekken, molens en kastelen liggen verspreid in de 12 kernen in de grensregio. De Roerdalense dorpen Herkenbosch, Melick, Montfort, St Odilienberg, Posterholt en Vlodrop en Wassenbergse dorpen Birgelen, Myhl, Ors

De Geluksexpres

Filters

Plaats

Eigenschappen

Filters

Plaats

Eigenschappen