Ontdek meer

 

Bedrijven met groepsuitjes midden in Limburg

In Midden-Limburg hebben diverse bedrijven een gevarieerd aanbod voor groepen.

Wil je zelf je programma samenstellen, maak dan een keuze uit onderstaande mogelijkheden en neem rechtstreeks contact op met het bedrijf. 

Brasserie/Lunchroom, Dagarrangement

Brasserie ver'Koch is een trendy lunchroom met een historische knipoog! U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch, diner en een borrel op het terras op het idyllische Munsterplein.

Verkoch
Dagarrangement

Proefwijngaarden Kessthor laat u graag kennismaken met biologische druiventeelt en wijnen. Of u nu alleen een bezoekje aan ons wilt brengen of met een groep, u bent van harte welkom!

Kessthor
Dagarrangement

BuitenEten biedt groepsuitjes. Volg met jouw groep een workshop Koken op Kampvuur en/of verken de omgeving met een van onze bijzondere voertuigen. Vertrek vanuit onze unieke locatie De Longhorn Ranch.

Bedrijfs- en groepsuitjes: BuitenEten
Dagarrangement

Voor een gezellig of sportief groepsuitje bent u bij ons aan het juiste adres.

Schurenhof
Rondvaart, Dagarrangement

Een gezellig dagje op het water?
U heeft een bedrijfsfeestje, verjaardag of een familiedag boek dan bij Concorde Maasplassen Tours.

Concorde Maasplassentours
Dagarrangement

De gemeenten Roerdalen en Wassenberg, nabij Roermond, liggen midden in een toeristisch recreatief interessant gebied met veel natuur, bezienswaardigheden en attracties. Het gebied maakt deel uit van het Nationaal Park 'De Meinweg', het Roerdal en het internationale Natuurpark Maas Swalm Nette. Beleving van geluk is in beide gemeenten een hoofdthema. Natuur, bezienswaardigheden, geluksplekken, molens en kastelen liggen verspreid in de 12 kernen in de grensregio. De Roerdalense dorpen Herkenbosch, Melick, Montfort, St Odilienberg, Posterholt en Vlodrop en Wassenbergse dorpen Birgelen, Myhl, Ors

De Geluksexpres
Escape Room

Prachtig gelegen langs de Maas. Een ideale locatie voor actieve uitjes met een Escape room, Boerengolf, Tandem- en Solextochten, Boerenspellen en Boerenzeskamp, Handboogschieten, GPS-tochten en Bubble voetbal, of Archery Attack.

Escaperoom: Parkhoeve de Middelt
Bedrijf te bezoeken, Fietsverhuurbedrijf

Fiets tandem en fietstrein verhuur. Yellow Rent is gespecialiseerd in fietsverhuur. Voor Weert , Roermond en omgeving ben je op het juiste adres.

Yellowrent
Dagarrangement

We verzorgen uw groepsuitje van top tot teen. Het grote aanbod aan activiteiten, enthousiaste begeleiding, en de unieke ligging aan het mooiste strand van Limburg zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag beleeft.

Fun Beach Group Events