Ontdek meer

 

Bedrijf te bezoeken midden in Limburg

Al eens een rondleiding willen maken bij een slakken kwekerij, een bierbrouwerij of voormalige gevangenis? In Midden-Limburg behoort dit tot de mogelijkheden.

Een leerzame ervaring is een rondleiding door een moderne koeienstal, waar allerlei handelingen geautomatiseerd gebeuren.

Op gezette tijden zijn de molens in Midden-Limburg open voor een bezichtiging. Je ziet de molen in werking en krijgt uitleg over het maalproces.

Wil je meer weten over wijnen, dan is een rondleiding bij een wijngoed of wijnhandel een aanrader.

Iets heel aparts is een rondleiding bij de Maharishi. Hier kun je kennis maken met dit instituut en het spirituele leven en gedachte van de MERU in Vlodrop.

Al met al een grote diversiteit aan mogelijkheden voor jong en oud!

Bedrijf te bezoeken

Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje in Haler, unieke activiteiten voor jong en oud. Proef, ruik en beleef het boerenleven.

Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje Boerenspellen
Bedrijf te bezoeken, Fietsverhuurbedrijf

Fiets tandem en fietstrein verhuur. Yellow Rent is gespecialiseerd in fietsverhuur. Voor Weert , Roermond en omgeving ben je op het juiste adres.

Yellowrent
Bedrijf te bezoeken, Molen of Gemaal

Molenstichting Weerterland beheert in de gemeente Weert een aantal monumentale windmolens en zorgt dat die molens regelmatig draaien en te bezichtigen zijn.

Stichting Weerterland
Bedrijf te bezoeken

Iedere zondag is er om 15.00 uur een rondleiding op het terrein van de MERU. Andere dagen op afspraak.

Rondleiding MERU Vlodrop
Bedrijf te bezoeken, Streekproducten

Bij Aspergeboerderij Oppe Haes geniet u van de lekkerste asperges, vers van het land. U mag deze asperges zelfs zelf oogsten! Vanaf 1 juni coronaproof rondleidingen.

Aspergeboerderij Oppe Haes
Bedrijf te bezoeken

Bij Bijenweelde dompelt u zich onder in de wereld van de bijen, imkers en honing.

Bijenweelde
Bedrijf te bezoeken

De huisbrouwerij van de Weerter Stadsbrouwerij is De Brouwschuur, maar dit is slechts een van de facetten van deze brouwerij.

De Weerter Stadsbrouwerij
Bedrijf te bezoeken

Laat u verrassen bij Escargotskwekerij 't Slakkenhuys! Maak kennis met deze bijzondere onderneming en laat je rondleiden door de jongste slakkenkweker van Nederland.

Escargotskwekerij 't Slakkenhuys
Bedrijf te bezoeken

Welkom bij Golf- en Countryclub Geijsteren! Deze actieve golfclub ligt op Landgoed Geijsteren, in de kop van Noord-Limburg. U vindt hier een fraaie golfbaan met 18 holes in een bosrijke omgeving.

Golfbaan Venray e.o.: Golf- & Countryclub Geijsteren
Bedrijf te bezoeken

Wij bieden een leuke rondleiding aan gegeven door een van onze medewerkers door Het Arresthuis.

Het Arresthuis