Ontdek meer

 

Autoroute of motorroute midden in Limburg

Wil je heerlijk door Midden-Limburg of net over de grens in Duitsland of België toeren? Maak dan een keuze uit de diverse autoroutes of motorroutes van VVV Midden-Limburg.

Iedere route apart vormt een cirkel, waardoor je alle auto of motor routes op ieder willekeurig punt kunt starten.

Per middenlimburgse gemeente is een mooie autoroute of motorroute beschikbaar. Daarnaast zijn er 2 grensoverschrijdende routes, waarbij je ook een deel van de route door het aangrenzende Duitsland of België rijdt.

Alle routes zijn zowel digitaal beschikbaar via de digitale autoroute en motorroute planner als ook in print. 

Autoroute

Lengte: 66 km. De gemeente Maasgouw omringt de Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Deze route kenmerkt zich dan ook door het vele water met de mooie natuur en pittoreske dorpjes daar omheen.

Autoroute Maasgouw
Autoroute

Hotel-Gasterij Smeets / In het Gouden Hoefijzer in het Midden-Limburgse Maasbracht heeft een aantal prachtige Limburgia-arrangementen samengesteld, ideaal voor een heerlijke vakantie in eigen land. Deze gezellige Bed & Breakfast, welke vroeger een smederij was, is kleinschalig en beschikt over plek voor een beperkt aantal personen per nacht. Het betreft een drietal unieke toeristische autorondritten door het Limburgse land volgens een principieel all-in pakket.

Limburgia Autotoertochten