Ontdek meer

 

Autoroute of motorroute midden in Limburg

Wil je heerlijk door Midden-Limburg of net over de grens in Duitsland of België toeren? Maak dan een keuze uit de diverse autoroutes of motorroutes van VVV Midden-Limburg.

Iedere route apart vormt een cirkel, waardoor je alle auto of motor routes op ieder willekeurig punt kunt starten.

Per middenlimburgse gemeente is een mooie autoroute of motorroute beschikbaar. Daarnaast zijn er 2 grensoverschrijdende routes, waarbij je ook een deel van de route door het aangrenzende Duitsland of België rijdt.

Alle routes zijn zowel digitaal beschikbaar via de digitale autoroute en motorroute planner als ook in print. 

Autoroute

Lengte: 22 km Deze auto- en motorroute door het groenste dorp van Nederland in 2015 leidt je langs veel groen, water, dorpjes en gehuchtjes.

Autoroute Beesel
Autoroute

Lengte: 87 km. Deze auto en motorroute brengt je door de, wat oppervlakte betreft, grootste gemeente van Midden-Limburg, Leudal.

Autoroute Leudal
Autoroute

Lengte: 66 km. De gemeente Maasgouw omringt de Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Deze route kenmerkt zich dan ook door het vele water met de mooie natuur en pittoreske dorpjes daar omheen.

Autoroute Maasgouw
Autoroute

Lengte: 59 km. Deze auto- en motorroute brengt je door alle kernen van de gemeente Roerdalen. Verder kom je o.a. door Nationaal Park de Meinweg, langs kasteel Montfort en je passeert de uit de 11e eeuw stammende Basiliek van Sint Odilienberg en de molens van Sint Odilienberg en Melick.

Autoroute Roerdalen
Autoroute

Lengte: 39 km. Deze auto en motorroute brengt je door de gemeente Roermond en alle kerkdorpen van de gemeente Roermond. Je ontdekt tijdens de route waarom Roermond zo toeristisch interessant is; natuur, cultuur, water en shoppen worden hier op een uitstekende wijze gecombineerd.

Autoroute Roermond
Autoroute

Lengte: 64 km. Deze auto- en motorroute leidt door het noordelijk deel van de groenste regio van de wereld in 2015.

Autoroute Weert - Noord en Nederweert
Autoroute

Lengte: 28 km. Deze auto- en motorroute loopt door het zuidelijk deel van de groenste regio van de wereld van 2015. Het is een gevarieerde route die je door alle zuidelijke kerkdorpen van Weert brengt.

Weert Zuidlus
Autoroute

Lengte: 116 km. Deze fraaie autoroute en motorroute loopt door het midden van Nederlands Limburg en een deel van de Duitse provincie Nord-Rhein-Westfalen. Onderweg zie je een mooie variatie van landschappelijke hoogtepunten, culturele hoogstandjes en water in verschillende varianten. Je kunt op diverse attractieve plekken stoppen om eens rustig van de omgeving of van een hapje of drankje te genieten.

Midden - Limburg Oostlus
Autoroute

Lengte: 148 km. Deze fraaie autoroute en motorroute loopt door het midden van Nederlands Limburg en een deel van Belgisch Limburg. Combineer deze tour je met de auto of motor met een lunch of kopje koffie waardoor je een dagje uit bent in het fraaie Limburgse landschap.

Midden - Limburg Westlus