Ontdek meer

 

Overdekt winkelcentrum midden in Limburg

Overdekt winkelcentrum Limburg

Wil je graag een dagje gaan shoppen en ben je op zoek naar een overdekt winkelcentrum in Limburg? Midden-Limburg is een waar genot voor iedereen die van een dagje winkelen houdt. Op deze pagina vind je alle overdekte winkelcentra in Midden-Limburg. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide overzicht!

Winkelen midden in Limburg

Uitgebreidere informatie over winkelen in Midden-Limburg

Overdekt winkelen in Midden-Limburg

In verschillende steden in Midden-Limburg vind je een verrassend winkelaanbod. Wanneer je overdekt wilt winkelen in Midden-Limburg heb je genoeg keuze uit diverse leuke steden. In Weert vind je bijvoorbeeld een overdekt winkelcentrum met ongeveer 50 winkels! Je kunt hier terecht voor dames- en herenkleding, maar ook voor schoenen en diverse andere winkels. In Roermond kun je terecht in het Roercenter. Dit overdekte winkelcentrum ligt in het centrum en is voorzien van een moderne parkeergarage. Je vindt hier onder andere kledingwinkels maar ook winkels op het gebied van persoonlijke verzorging. Vlakbij het centrum van Roermond ligt het Retailpark Roermond. Het Retailpark in Roermond is een winkelcentrum met diverse grootschalige winkels en horecagelegenheden. Het is 363 dagen per jaar geopend zodat je ook iedere zondag kunt winkelen! Het is direct gelegen aan de A73 (afrit 19) en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Winkelcentrum

Coronaproof naar het Designer Outlet Roermond dat kan!

Designer Outlet
Winkelcentrum

Het Retailpark Roermond is een winkelcentrum met grootschalige winkels en horecavoorzieningen. Het is 363 dagen per jaar geopend, dus iedere zondag. U vindt er o.a. Media Markt, Intersport Megastore, Toys XL, AH XL, Blokker, Xenos, Electro World Tummers en Rofra Home. Iedere zondag geopend!

Retailpark
Winkelcentrum

Shoppingcenter Roercenter is gelegen in het centrum van Roermond en is volledig overdekt met een moderne parkeergarage waardoor u onder alle weersomstandigheden altijd prettig kunt winkelen.

Roercenter