Ontdek meer

 

Op Dreef Festival Roermond

Hét uit de hand gelopen tuinfeest

Het festival waar klein nog fijn is en je gezellig samen met je vrienden geniet van een hele dag aan het water. Lekker eten en drinken, genieten van muziek en een heuse markt met allemaal leuke dingen om je festival nog leuker te maken! Qua muziek is er voor iedereen wat te beleven. Van house tot R&B en van deephouse tot techno. 

Wanneer vindt Op Dreef plaats?

Op zaterdag 2 juni 2018 zal de 6e editie van Op Dreef Festival plaatsvinden.

Waar vindt Op Dreef plaats?

Het festival vindt plaats op de Kop van Hatenboer aan de N280 en de Maasbrug in Roermond. Het festival staat op de N280 aangegeven, zorg dat je goed de borden volgt anders zit je verkeerd! 

Op Dreef Festival - vervoer en algemene info

Parkeren

Er is een parkeerterrein bij het festival aanwezig, dit kost € 7,50 voor de gehele dag. Zorg dat je op het goede terrein parkeert anders is er een kans dat je auto wordt weggesleept en dit is zonde van je geld. Parkeren kan alleen contant betaald worden.

Pendel taxi

Geen zin om te lopen? Neem dan de pendeltaxi naar Op Dreef. Vanaf station Roermond brengen zij je tot aan de deur van het festival voor maar € 5,00.

Openbaar vervoer

Vanaf station Roermond kun je de bus richting Hatenboer/De Weerd pakken. Vanaf daar volg je de borden en is het ongeveer 15 minuten lopen tot aan het terrein. Check voor vertrek 9292.nl voor de laatste OV updates. 

Marktkraampjes en meer leuks!

Er zijn diverse leuke kraampjes met kleding, zonnebrillen en accessoires op het festivalterrein. Let op: je kunt hier alleen contant betalen!

18 jaar en ouder

Alleen als je 18 jaar of ouder bent, kun je het festivalterrein op. Neem dus geen risico en zorg ervoor dat je een ID-kaart bij je hebt!

EHBO

Er is een EHBO stand aanwezig op het terrein, deze is direct bij de ingang te vinden.

Afterparty

Meer info volgt.

Line-up

Meer info volgt.

Meer informatie

Bekijk de website van het Op Dreef festival.