Ontdek meer

 

Ontdek de Wieërter Brandslang!

maandag 15 januari 2018

De Wieërter Brandslang is een hedendaagse kroegentocht in het gezellige centrum van Weert. Geniet bij acht gezellige café’s van gastvrijheid, vakmanschap en het uitgebreide assortiment bieren van de Brand Bierbrouwerij. Het bier waar ‘Limburg trots op is’!

De Wieërter Brandslang bestaat uit twee arrangementen namelijk ‘’Het brand Pilsener arrangement.’’ bestaande uit 6 fluitjes met ’n snuikske (hapje) per locatie á € 15,00. Of ‘’Het Brand Speciaal Bier arrangement.’’ bestaande uit 5 speciaal bieren met ’n snuikske (hapje) per locatie á € 20,00.

Bepaal zelf de route tijdens de kroegentocht door het centrum van Weert. Onderweg proef je als echte bierliefhebber op verschillende locaties een heerlijk glas Brand bier. Een ideaal uitje voor vrienden of om zomaar met een aantal liefhebbers van speciale bieren te genieten. Bekijk hier de deelnemers van de Wieërter Brandslang.

De arrangementen zijn te bestellen via de webshop van VVV Midden-Limburg, de website van de Wieërter Brandslang, bij de Bruna in Weert en bij alle deelnemende ondernemers.