Ontdek meer

 

NS Spoordeeluitje Roermond

vrijdag 31 januari 2020

Zin om te shoppen? Met het NS Spoordeeluitje reis je voor € 20,00 naar de historische winkelstad Roermond en het grootste designer outlet center van de Benelux! Spring in de trein naar Roermond en wandel vanaf het station zo de historische straten van de binnenstad in. Alles ligt op loopafstand. Vanuit de binnenstad loop je in een paar minuten naar de bijna 200 winkels van het Designer Outlet Roermond. 

De Roermondse binnenstad is rijk aan cultureel erfgoed en gezellige, sfeervolle pleinen. Geniet in een van de vele horecagelegenheden van koffie met Limburgse vlaai of een streekgerecht van de kaart. Je dagje shoppen is leuk te combineren met een rondvaart over de Maas en de Maasplassen, of een bezoekje aan museum het Cuypershuis.

Shoppen met korting 

Jouw shopdagje begint bij het VVV-kantoor op de Markt. Hier krijg je informatie over Roermond, een boekje met kortingsbonnen van winkels en horeca in de binnenstad en een bon van Designer Outlet Roermond. De bon ruil je bij de informatiebalie van Designer Outlet in voor een 10% Fashion Passport. Daarmee krijg je die dag nog eens 10% extra korting in vijf winkels!

Dit Spoordeeluitje is te koop t/m 31 december 2020 en geldig t/m 28 februari 2021.