Ontdek meer

 

Korting op boottocht voor museumkaarthouders

donderdag 6 september 2018

Streekmuseum Stevensweert-Ohé en Laak

 Het Streekmuseum Stevensweert-Ohé en Laak bestaat 35 jaar en biedt daarom museumkaarthouders veel extra's aan t/m 31 oktober 2018. In het museum is tot en met 31 oktober een jubileumtentoonstelling te zien. Deze besteedt aandacht aan de aanschaf, conservering en restauratie van bijzondere voorwerpen. Ook kom je er meer te weten over kleine monumenten op het Eiland in de Maas. Kinderen kunnen aan de slag met de speurtocht door het museum.Op vertoon van de museumkaart ontvang je in het museum een gratis route van 11 kilometer. Deze voert je langs 20 bijzondere bezienswaardigheden. 
 

Korting

Museumkaarthouders krijgen tot en met 31 oktober korting op een boottocht bij Rederij Cascade. De korting van 20% geldt op de ticketprijs van de Maaskernen Toer . Je betaalt dan € 8,40 in plaats van € 10,50 (kinderen van 4 t/m 11 jaar mogen mee voor € 5,20 in plaats van € 6,50). Deze boottocht duurt 2 uur en vaart over de Grensmaas en de Maasplassen. De korting krijg je bij de rederij op vertoon van je Museumkaart. Let op: in september en oktober vindt deze boottocht alleen in het weekend plaats.
 
De aanlegsteiger van rederij Cascade bevindt zich achter het museum, aan de Maaskade. Voor de actuele vaartijden zie: http://www.rederijcascade.nl.