Ontdek meer

 

Kerstcruises op de Maas

vrijdag 26 oktober 2018

Roermond als startlocatie internationale Kerstcruise

Dutch Cruise Lines waagt als eerste rederij de sprong om met een riviercruise de beroemde internationale Kerstmarkten via de Maas te bezoeken .

Meerdaagse Trip

De 5 daagse trip start in Roermond of in Luik, tevens staat Magisch Maastricht ook op de planning. Je hebt de mogelijkheid om met een touringcar Kerststad Valkenburg te bezoeken. Santa’s Village is de sfeervolle Kerstmarkt in het hartje van Valkenburg. Je vind er gezellige originele chalets, vol met leuke kerstspulletjes. In Santa’s bar kun je heerlijk tot rust komen onder het genot van een warme chocomel of een glaasje Glühwein. Wanneer de MS Princess aanmeert in Maastricht breng dan zeker een bezoek aan de gezellige Kerstmarkt in het centrum van Maastricht. De beroemde kerstmarkt in het Belgische Luik "Village de Noëll" wordt natuurlijk ook bezocht.

Vertrekdata: van Luik naar Roermond 
• 7 t/m 11 december 2018 
• 15 t/m 19 december 2018 

Vertrekdata: van Roermond naar Luik 
• 3 t/m 7 december 2018 
• 11 t/m 15 december 2018 

Open Dagen

Ben jij ook zo nieuwsgierig? Kom dan op zaterdag 27 of zondag 28 oktober een bezoek brengen aan de MS Princess en laat je onderdompelen in de vooruitzichten van deze magische trip.De koffie staat klaar van 11 uur tot 16 uur.

Meer weten?

Nu al enthousiast? Klik:Kerstcruise Maas