Kaartverkoop Passiespelen Tegelen 2020 van start

woensdag 2 oktober 2019

De kaartverkoop voor de voorstelling van de Passiespelen Tegelen 2020 met de titel ‘Hem achterna’ is gestart bij de VVV’s in Thorn, Roermond, Reuver en Weert. De première is zondag 10 mei in Openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Eerdere edities van de passiespelen brachten ruim 40.000 toeschouwers naar Tegelen. Ook nu maken het artistiek team en ruim 300 acteurs, musici, koorleden en figuranten onder leiding van regisseur Cees Rullens zich op voor een theaterspektakel voor een groot en breed publiek. Een voorstelling die schuurt, raakt en verbindt.

Tot en met zondag 13 september 2020 staat elke zondag om 14.30 uur een uitvoering op het programma. Daarnaast zijn er extra uitvoeringen op Hemelvaartsdag, Pinkstermaandag en op zaterdagavond in de periode van 18 juli t/m 8 augustus 2020. Ook zijn er uitvoeringen met simultaanvertalingen in het Duits en Pools. Alle uitvoeringen zijn in Openluchttheater De Doolhof in Tegelen (De Drink 60, 5932 CP Tegelen). Kaarten vanaf € 32,- zijn hier te koop en bij de genoemde VVV kantoren.