Ontdek meer

 

COVID-19 update 21 april 2020

dinsdag 24 maart 2020

Update 21 april 2020: Alle maatregelen die de overheid heeft opgesteld voor de bestrijding van het Coronavirus zijn verlengd en gelden tot en met 19 mei 2020. Er vinden geen evenementen plaats tot 1 september 2020. In de week voor 19 mei worden de maatregelen heroverwogen.

In verband met de huidige ontwikkelingen en maatregels rondom het Corona virus (COVID-19) zijn veel evenementen uitgesteld of afgelast. In eerste instantie zouden deze maatregels gelden t/m 6 april maar de Nederlandse overheid heeft besloten om de bestaande maatregels mbt tot evenementen (ook bij minder dan 100 bezoekers) te verlengen tot 1 september 2020. 

Restaurants, cafés, musea, theaters en vele attracties en hotels zijn tot en met 19 mei gesloten. Bij een aantal restaurants kun je wel terecht voor een afhaalbestelling.

Winkels hanteren aangepaste openingstijden of kiezen ervoor om helemaal gesloten te zijn. Voor meer informatie en de laatste updates neem contact op met de aanbieders.  

VVV winkels Midden-Limburg

Vanaf dinsdag 28 april is onze VVV Winkel in Roermond (met aangepaste tijden) weer geopend. Van maandag t/m zaterdag is VVV Roermond open van 10:00 - 15:00 uur. Wel vragen we om de volgende maatregels in acht te nemen: houd afstand, betaal zoveel mogelijk per pin en er mogen maximaal 3 klanten gelijktijdig in de winkel.

Onze andere VVV Winkels zijn tot en met 19 mei gesloten, wij blijven online en telefonisch wél bereikbaar!

* telefoon: 0475-335847
* per e-mail: info@vvvmiddenlimburg.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/vvvmiddenlimburg
* via Messenger: m.me/vvvmiddenlimburg
* via Whatsapp: 0686823875

VVV Groepsactiviteiten tot 1 september

Wij bieden klanten die VVV-rondleidingen, wandelingen met gids en groepsactiviteiten tot 1 september gereserveerd hebben, onderstaande mogelijkheden:

•    In onderling overleg verplaats je de groepsactiviteit naar een nog nader te bepalen datum in 2020;
•    Je annuleert de groepsactiviteit. De bemiddelingskosten gelden dan als annuleringskosten. Het resterende bedrag wordt terugbetaald.

Voor groepsactiviteiten die na 1 september plaatsvinden en die worden geannuleerd, gelden (vooralsnog) de standaard annuleringsvoorwaarden zoals opgenomen in onze algemene voorwaarden.

Voor meer informatie kun je terecht bij onze afdeling Reserveringen:

Telefoonnummer: 0475 – 330 289

E-mail: reservering@vvvmiddenlimburg.nl