Ontdek meer

 

COVID-19 update 1 april 2020

dinsdag 24 maart 2020

Update 1 april 2020: Alle maatregelen die de overheid heeft opgesteld voor de bestrijding van het Coronavirus zijn verlengd en gelden tot en met 28 april 2020. Er vinden geen evenementen plaats tot 1 juni 2020. In de week voor 28 april worden de maatregelen heroverwogen.

In verband met de huidige ontwikkelingen en maatregels rondom het Corona virus (COVID-19) zijn veel evenementen uitgesteld of afgelast. In eerste instantie zouden deze maatregels gelden t/m 6 april maar de Nederlandse overheid heeft besloten om de bestaande maatregels mbt tot evenementen (ook bij minder dan 100 bezoekers) te verlengen tot 1 juni 2020. 

Restaurants, cafés, musea, theaters en vele attracties en hotels zijn tot en met 28 april gesloten. Bij een aantal restaurants kun je wel terecht voor een afhaalbestelling.

Winkels hanteren aangepaste openingstijden of kiezen ervoor om helemaal gesloten te zijn. Voor meer informatie en de laatste updates neem contact op met de aanbieders.  

VVV winkels Midden-Limburg

We hebben besloten om de VVV-winkels in Midden-Limburg te sluiten. We vinden het onze verantwoordelijkheid naar jullie, de maatschappij en ons personeel om de kans op overdracht van het virus te minimaliseren.
Wel blijven we tijdens kantooruren op afstand bereikbaar voor informatie.
* telefoon: 0475-335847
* per e-mail: info@vvvmiddenlimburg.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/vvvmiddenlimburg
* via Messenger: m.me/vvvmiddenlimburg
* via Whatsapp: 0686823875

VVV Groepsactiviteiten tot 1 juni

Wij bieden klanten die VVV-rondleidingen, wandelingen met gids en groepsactiviteiten tot 1 juni gereserveerd hebben, onderstaande mogelijkheden:

•    In onderling overleg verplaats je de groepsactiviteit naar een nog nader te bepalen datum in 2020;
•    Je annuleert de groepsactiviteit. De bemiddelingskosten gelden dan als annuleringskosten. Het resterende bedrag wordt terugbetaald.

Voor groepsactiviteiten die na 1 juni plaatsvinden en die worden geannuleerd, gelden (vooralsnog) de standaard annuleringsvoorwaarden zoals opgenomen in onze algemene voorwaarden.

Voor meer informatie kun je terecht bij onze afdeling Reserveringen:

Telefoonnummer: 0475 – 330 289

E-mail: reservering@vvvmiddenlimburg.nl