maandag 11 december 2017

Geniet ook van Golden Tulip Weert - ‘Hotel of the Year’

Midden in Limburg bevindt zich het beste Golden Tulip Hotel van de Benelux. Eigenaar Louvre Hotels Group maakte 8 december de winnaars van de jaarlijkse Hotel of the Year verkiezing bekend.

donderdag 30 november 2017

Beleef cultuur- en designstad Roermond tijdens de gezelligste dagen van het jaar

In het kader van de Limburg Design Award ontwierp het Cuypershuis een speciale cultuurwandeling waarmee bezoekers de leukste designplekjes van de stad ontdekken en in het voetspoor treden v

woensdag 29 november 2017

Oproep Sint-Jorisdag 2018 vrijwilligers en fotowedstrijd!

Op zondag 22 april 2018 organiseert de Stichting voor de zesde maal de Sint-Jorisdag. Sint-Joris trekt op deze dag opnieuw ten strijde tegen ‘de draak ANDERS’.

maandag 27 november 2017

KunstPodium Maasgouw bij VVV Thorn

Van 16 november t/m 28 februari 2018 tonen bij het KunstPodium Maasgouw weer 2 nieuwe exposanten hun kunst. Jeanne Bergs uit Thorn toont haar sprekende keramiek.

woensdag 8 november 2017

Het leukste december geschenk: De VVV-Cadeaukaart!

Verras je familie en vrienden met het leukste decembergeschenk: De VVV-Cadeaukaart!

vrijdag 3 november 2017

Kom voordelig kerstshoppen in Roermond met de spoordeel actie van de NS

Bij dit geweldige uitje is een dagretour naar Roermond inbegrepen, ook ontvang je een voucher voor een goed gevulde goodiebag.

Drie winnaars van Nationale Restaurant Week in de regio Midden-Limburg

De Nationale Restaurant Week heeft plaats gevonden van 26 september t/m 15 oktober 2017.

Internationale Maasfietsroute genomineerd voor fietsroute van het jaar 2018

Samen met nog 3 andere fietsroutes in Europa is de internationale Maasfietsroute door de jury van de Fietsroute van het Jaar genomineerd voor Fietsroute van het Jaar 2018

woensdag 1 november 2017

Remunjse Hepkestour: Een culinaire wandeling door sfeervol verlicht Roermond!

Gezellig door de in sfeervolle binnenstad van Roermond struinen, en tussentijds op een viertal locaties genieten van een hepke: dat zijn de ingrediënten van de Remunsje Hepkestour!

maandag 16 oktober 2017

Limburg Card vanaf 15 oktober met sticker 2018 te koop!

Vanaf 15 oktober is de Limburg Card voor 2018 te koop voor maar € 5,00.