donderdag 22 februari 2018

Kom naar het Duitse Wegberg

Net over de grens bij de gemeente Roerdalen ligt het mooie Duitse stadje Wegberg.

donderdag 15 februari 2018

Beste vakantiepark van Nederland ligt in Midden-Limburg

De beste vakantieparken van 2018

woensdag 14 februari 2018

Midden-Limburg in uitzending KampeerTV

Kamperen staat weer volop in de belangstelling.

maandag 29 januari 2018

Wil je reizen met de bus in Limburg? Koop je kaartje bij de VVV

Binnenkort zal het niet meer mogelijk zijn om contant een kaartje te kopen in de bussen van Arriva.

woensdag 17 januari 2018

Onthulling thematrein ’t Witte Stadje Thorn

Op dinsdag 16 januari werd de nieuwe Arriva trein ‘’Het Witte Stadje’’ officieel in gebruik genomen door Burgemeester Strous vergezeld door een heuse Stiftdame, de Koninklijke Harmonie van

maandag 15 januari 2018

Ontdek de Wieërter Brandslang!

De Wieërter Brandslang is een hedendaagse kroegentocht in het gezellige centrum van Weert.

maandag 11 december 2017

Geniet ook van Golden Tulip Weert - ‘Hotel of the Year’

Midden in Limburg bevindt zich het beste Golden Tulip Hotel van de Benelux. Eigenaar Louvre Hotels Group maakte 8 december de winnaars van de jaarlijkse Hotel of the Year verkiezing bekend.

donderdag 30 november 2017

Beleef cultuur- en designstad Roermond tijdens de gezelligste dagen van het jaar

In het kader van de Limburg Design Award ontwierp het Cuypershuis een speciale cultuurwandeling waarmee bezoekers de leukste designplekjes van de stad ontdekken en in het voetspoor treden v

woensdag 29 november 2017

Oproep Sint-Jorisdag 2018 vrijwilligers en fotowedstrijd!

Op zondag 22 april 2018 organiseert de Stichting voor de zesde maal de Sint-Jorisdag. Sint-Joris trekt op deze dag opnieuw ten strijde tegen ‘de draak ANDERS’.

maandag 27 november 2017

KunstPodium Maasgouw bij VVV Thorn

Van 16 november t/m 28 februari 2018 tonen bij het KunstPodium Maasgouw weer 2 nieuwe exposanten hun kunst. Jeanne Bergs uit Thorn toont haar sprekende keramiek.