woensdag 13 juni 2018

De Limburgse Maas even Koninklijk

Vaar mee met Koninklijk Jacht 'Piet Hein'

Het Koninklijk Jacht “Piet Hein” meert de tweede helft van september 2018 aan in Cuijk en Roermond.

Winnaar bekend gemaakt fotowedstrijd Connect College Echt

De fotowedstrijd van het Connect College Echt i.s.m. VVV Midden-Limburg en Limburg Marketing heeft een winnaar opgeleverd.

De winnende foto is gemaakt door Justin Iedema, gefeliciteerd!

Van Horne wandeling Weert als route beschikbaar op IZI app

Op 5 juni is het 450 jaar geleden is dat de graven Van Horne en Van Egmont zijn onthoofd op de Grote Markt in Brussel.

Limburg Marketing geeft nu ook Social Media Workshops

Afgelopen week deed een aantal medewerkers van X Baze Jump Arena mee aan de workshop  " Instagram Voor Bedr

vrijdag 1 juni 2018

Balkonconcerten Roermond

7e editie van een muzikale wandeling door Roermond

woensdag 2 mei 2018

Tevredenheidsonderzoek Routebureau Noord- en Midden-Limburg

Voor de derde keer houdt het Routebureau een tevredenheidsonderzoek onder de gebruikers van het recreatieve fietsknooppuntensysteem.

woensdag 2 mei 2018

VVV Midden-Limburg pakt uit, met de 25 mooiste routes tijdens de Meimaand fietsmaand

De Mooiste Routes

Speciaal voor de Meimaand Fietsmaand heeft VVV Midden-Limburg de 25 mooiste fietsroutes geselecteerd.

maandag 30 april 2018

VVV Dubbel Feest Winactie

De Actie

woensdag 25 april 2018

Limburg Marketing brengt 2018 versie Maasplassen Magazine uit

Limburg Marketing is uitgever van het Maasplassen Magazine. De Maasplassen is het grootste aaneengesloten watersportgebied in Nederland.

maandag 23 april 2018

Hap & Trap Roerdalen

Nieuw fietsarrangement: combinatie natuur & cultuur

VVV Midden-Limburg heeft een nieuw fietsarrangement samengesteld: Hap &Trap Roerdalen.