Mountainbike routeplanner midden in Limburg

Heerlijk met je mountainbike een route fietsen door het Midden-Limburgse bos.

Met de MTB routeplanner kun je gebruik maken van de mooiste routes midden in Limburg.

Of je nu met een groep of club op een zondagochtend door de natuur wil crossen, of in je ééntje wil trainen voor een wedstrijd, de routeplanner geeft je informatie over de mooiste routes.

Wil je vooraf meer informatie over de mountainbike routes midden in Limburg, ga dan eerst naar de fietsroutes midden in Limburg (Hier vind je ook de mountainbike routes terug).

Kies jouw mooiste mountainbikeroute

Ga met je muis naar een rode punt op de kaart en klik. In het nu geopende informatievenster kun je nu kiezen tussen openen (geeft een totaaloverzicht van de route) en sluiten (mogelijkheid een andere route te kiezen). Via klik hier bij meer informatie krijg je meer informatie over de route.

Je kunt nu kiezen om de Points-Of-Interests op de kaart te laten verschijnen. Kies hiervoor een van de knoppen onder de kaart. (Bv. Zien en doen - bezienswaardigheden)

Met de pijl helemaal rechts beneden kun je de routeplanner op full-screen zetten.

Kies nu voor een van de opties, om te bepalen wat je met de samengestelde route wilt doen.

Veel plezier met het rijden van de route

Gebruik mountainbike routeplanner

Gebruik van de mooiste routes

Klik op de tab De mooiste route.

Klik op een rode stip van je keuze. Dit opent een informatievenster over de route. Door in te zoomen kun je zien of er meer routes op hetzelfde startpunt starten.

De knop openen geeft vervolgens een totaaloverzicht van de route. De knop sluiten geeft je de mogelijkheid een andere route te kiezen.

Kies vervolgens voor een van de opties, om te bepalen wat je met de samengestelde route wilt doen.

Als je kiest om de link van de route te mailen, dan ontvang je een mail van no-reply@vvvmiddenlimburg.nl. Afhankelijk van de instelling van je spamfilter, kan deze ook sporadisch in je ongewenste mail binnen komen.

NB: als je een route gekozen hebt, dan verschijnen beide knoppen niet meer bovenin het scherm.