Ontdek meer

 

Meivakantie in Limburg

In de laatste week van april en de eerste week van mei hebben veel scholen vakantie. Midden-Limburg leent zich uitstekend om er met je gezin, familie of vrienden op uit te gaan.

Vier vakantie in eigen land in het voorjaar en geniet van een volle vakantieweek, een midweek of lang weekend in het Limburgse land en ervaar de Bourgondische gastvrijheid. 

Activiteiten tijdens de meivakantie

Activiteiten binnen

In Midden-Limburg vinden tijdens de schoolvakantie diverse activiteiten plaats om met kinderen te ondernemen. Als het regent is er genoeg vertier in de diverse zwembaden en binnenspeeltuinen. Daarnaast is er entertainment voor jong en oud bij de film, in het theater of tijdens het uitgaan. Ontspannen doe je optimaal tijdens een dagje wellness.

Activiteiten buiten

Trek er op uit en ga eindeloos wandelen in de Limburgse natuur. Kies je liever voor “shop till you drop” kom dan winkelen en flaneren in het Designer Outlet Center Roermond, het grootste outlet center van de Benelux en Duitsland. Of winkel in de gezellige centra van Roermond en Weert. Kies voor een auto- of motorroute door Midden-Limburg en aangrenzend Duitsland of België om de omgeving te verkennen.

Evenementen

Tijdens de meivakantie is er in Midden-Limburg genoeg te beleven! Breng een bezoek aan Weert tijdens de Oranjeweek, sla je slag tijdens een van de vrijmarkten op Koningsdag of swing mee tijdens het Bevrijdingsfestival in Roermond.
Kijk voor alle evenementen midden in Limburg op de evenementen agenda

Groepsactiviteiten

Kom je met een groep naar Limburg en wil je graag een verzorgd groepsprogramma? Programma’s zijn op maat samen te stellen door onze afdeling groepsreserveringen. Bekijk hier het totale aanbod aan groepsactiviteiten en reserveer direct! 

Bourgondisch Midden-Limburg

Eten en drinken

Geniet van Bourgondisch Midden-Limburg tijdens je verblijf. Typisch Limburgse streekproducten staan bij veel eetgelegenheden op de kaart voor lunch of diner.

Terrasje pakken

Geniet van de voorjaarszon op een van de vele terrassen want die zijn er in Limburg volop! Beleef de Bourgondische sfeer en geniet van een koud biertje, goed glas wijn of koffie met Limburgse vlaai. Lekker loungen aan het water behoort ook tot de mogelijkheden.

Overnachten in de meivakantie

Tijdens je meerdaags verblijf in Midden-Limburg kun je op bijzondere locaties overnachten zoals in een kasteel of een voormalige gevangenis. Of geniet van de persoonlijke aandacht in een bed and breakfast. 

Kom je met een groter gezelschap overnachten kies dan voor één van de  groepsaccommodaties. Kijk hier voor de mogelijkheden voor een overnachting midden in Limburg.

Alvast een fijne vakantie toegewenst!