Zwembad 't Ligteveld Neer

Zwembad

't Ligteveld is een verwarmd (23degC) openlucht zwembad, wat door een stichting beheerd wordt met een groot aantal vrijwilligers en een professionele badmeester / juffrouw.

Er is een officieel wedstrijdbad (25m) en een peuterbad. Ook is er een grote ligweide met picknicktafels en diverse speelattributen. Veel grote bomen, dus bij zonnig weer voldoende schaduw. Tenslotte is er een terras overschaduwd door grote parasols. Bij de kiosk is er koffie, frisdrank en ijs te verkrijgen.

Ma 4 mei 2020 t/m di 1 september 2020
ma-zo: geopend,
Toelichting: Bij verwachte buitentemperatuur minder dan 19degC blijven we gesloten.

Speeltuin
Kleuterbad
Toegankelijk voor gehandicapten
Gehandicaptenparkeerplaats
Buiten
Verwarmd
Toelichting prijs
Volwassenen dagkaart: € 3,00 en abonnement: € 65,00 / seizoenKinderen (4 tot 12 jr) dagkaart: € 3,00 en abonnement: € 50,00 / seizoenKinderen 0 tot en met 3 jaar: gratisGezinsabonnement voor maximaal 4 personen: € 120,00 / seizoen.