Ontdek meer

 

Zeilles in groepsverband Sailcenter Limburg

Arrangement

Leer zeilen bij een erkende Hiswa, CWO zeilschool met Nederlandse eigenaren!

Sailcenter Limburg is al meer dan 15 jaar een begrip in de regio en heeft een prachtige accommodatie aan de Limburgse Maasplassen in Ophoven (B), ruime keuze aan boten en ervaren instructeurs. Bij ons bent u verzekerd van een gezellige en leerzame tijd!

Wij bieden zeillessen aan voor jeugd en volwassenen, ieder op eigen niveau en in verschillende disciplines. Als u als volwassene wilt beginnen met zeilen dan adviseren wij te starten met CWO 1 in een kielboot, zoals de Valk. Deze stabiele boot geeft voldoende tijd om te leren en biedt iedere dag een stukje meer uitdaging.

Volg met 4 vrienden tegelijk deze 3-daagse cursus en betaal slechts voor 3 personen! Dat is 195 euro in plaats van 260 euro per persoon. De introductie van een uur is nu gratis, zodat jullie samen kunnen kijken of jullie het allemaal leuk vinden.

Contactgegevens

Sailcenter Limburg
Maasdijk 1
B-3640 KINROOI
België

Ook op deze locatie

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

Kom ontspannen aan de Maas bij het beste watersportcentrum van Belgisch Limburg!
Sailcenter Limburg beschikt over motor- en zeilboten, sloepen, kano's, waterfietsen en supboards.

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

Teambuilding door waterfun bij de watersportorganisatie van Belgisch Limburg! Uw bedrijfsuitje, groepsuitje, vrijgezellenfeest of andere familie gelegenheid wordt gegarandeerd een unieke beleving.

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

KORTING LIMBURG CARD: 10% korting op bootverhuur en / of varen met schipper in een zeilboot of motorboot op vertoon van de Limburg Card.

VVV informatiezuil bij receptie Narvik Homeparc Heelderpeel in Heel

VVV I-punt Heel - Narvik HomeParc Heelderpeel

Op de digitale informatiezuil bij de receptie van Narvik Homeparc Heelderpeel in Heel kun je ter plaatse de actuele informatie bekijken over toeristische informatie midden in Limburg. Je vindt er onder andere antwoord op de vraag; welke evenementen zijn er, wat is er te zien en te doen, waar kan ik eten en drinken en waar kan ik overnachten in Midden-Limburg.

HeelderPeel

Narvik HomeParc HeelderPeel

KORTING LIMBURG CARD: Kamperen voor EU 13,00 per nacht op een comfort kampeerplaats

Teambuilding arrangement sailcenter Limburg

Teambuilding arrangement sailcenter Limburg

Een groepsuitstap waarbij persoonlijke ontwikkeling en teambuilding centraal staan, dat biedt Sailcenter Limburg! Op het water helpen wij mensen zich verder te ontwikkelen en zorgen we voor een goede samenwerking in teams.

Narvik Homeparc Heelderpeel

Narvik HomeParc Heelderpeel

Kom tot rust in een schitterende, natuurrijke omgeving. Verblijf in een comfortabel chalet, gezellig kampeerhuisje, riante Villa Dalvik of op de camping.