Ontdek meer

 

Will's Ranch

Bed and Breakfast/Pension, Groepsaccommodatie, Manege

Bij Will's Ranch in Heibloem kunt u genieten van een drankje en een hapje midden in de natuur. De authentieke westernranch met saloon ligt op de route van Knopen-Lopen en Knopen-Fietsen. Op het terras bij mooi weer of in de westernsaloon bij minder goed weer kunt u genieten van een drankje van een uitgebreide drankkaart en van eigengemaakte Bourgondische streekgerechten geheel in westernstijl.
Vanuit de ranch bent u binnen 50 meter in het bos. Voor wandel-en fietsliefhebbers is Will's Ranch een ideaal vertrek- of rustpunt. Hier staat namelijk een i-punt in de saloon met daarop

Bij Will’s Ranch in Heibloem kunt u genieten van een drankje en een hapje midden in de natuur. De authentieke westernranch met saloon ligt op de route van Knopen-Lopen en Knopen-Fietsen. Op het terras bij mooi weer of in de westernsaloon bij minder goed weer kunt u genieten van een drankje van een uitgebreide drankkaart en van eigengemaakte Bourgondische streekgerechten geheel in westernstijl.
Vanuit de ranch bent u binnen 50 meter in het bos. Voor wandel-en fietsliefhebbers is Will’s Ranch een ideaal vertrek- of rustpunt. Hier staat namelijk een i-punt in de saloon met daarop vele mooie wandel- fiets- en ruiterroutes. Geniet van de rust in de prachtige natuur rondom de ranch! 

Contactgegevens

Will's Ranch
Asbroek 10
6089 NA HEIBLOEM
Nederland
06 22123213

Openingstijden

Altijd open.