Waterskibaan Zwembad de IJzeren Man Weert

Watersport, Dagarrangement

De kabelwaterskibaan de IJzeren Man heeft haar deuren geopend! De (wedstrijd) baan is meer dan 800 meter lang en geschikt voor jong of oud, beginnend of gevorderd

Vanaf 4 april 2015 heeft kabelwaterskibaan de IJzeren Man haar deuren geopend! In 2010 ontstonden de eerste plannen om een waterskibaan te realiseren. Het resultaat mag er zijn: de (wedstrijd) baan is meer dan 800 meter lang en is geschikt voor jong of oud, beginnend of gevorderd, iedereen is welkom!

Het is een officiële wedstrijdbaan en er is al proefgedraaid door kampioenen. De eerste reacties van deze professionals zijn uitermate positief! Het wordt zelfs de mooiste baan van Nederland genoemd! Er is hier sprake van een unieke combinatie van zwemmen, recreëren, natuur en watersport. In de Beachclub de IJzeren Man kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Deze ingrediënten staan garant voor een heerlijk dagje uit.

Gebruikers van de waterskibaan mogen gebruik maken van de prachtige binnen- en buitenzwembaden! Vanaf de ligweide heeft u een prachtig uitzicht op de waterskiërs, wakeboarders en het mooie IJzeren Man recreatie-natuur gebied!

Waterskibaan Zwembad de IJzeren Man Weert
Geurtsvenweg 1
6006 SN WEERT

Openingstijden

Toelichting: Voor een overzicht van de openingstijden en tarieven zie www.zwembadweert.nl.

Toegankelijk voor gehandicapten
Rolstoeltoegankelijk toilet