VVV Stevensweert

VVV vestiging

Bij de VVV Stevensweert in Limburg vind je een aanbod aan wandel- en fietsroutes, stads- en dorpswandelingen en ander toeristisch informatiemateriaal.

Naast deze producten zijn streekproductenmandjes, Limburgs Maaswater, Maaskeitjes en tal van lokale/regionale boeken/souvenirs te koop. Ook worden er de volgende landelijk besteedbare cadeaubonnen verkocht: de VVV Cadeaukaart, VVV Lekkerweg Card, VVV Dinercard, de Podium Cadeau kaart, Nationale Bioscoop bon, Bol.com bon en de Nationale Boekenbon. Ook de visvergunning van hengelsportvereniging De Snoek om te vissen op het Eiland in de Maas is er verkrijgbaar.

VVV Stevensweert
Jan van Steffeswertplein 1
6107 BZ STEVENSWEERT

Do-zo: 13:00 - 16:00 uur,
Toelichting: Indien gesloten kunt u terecht bij 't Bastion, Veldstraat Oost 9, Stevensweert (aan de markt) behalve op zondag en maandag. Gesloten op 3 maart 2019 i.v.m. Carnaval.
Ook is VVV Stevensweert gesloten op kermiszondag.

Van 1 november tot en met 31 maart is de VVV Stevensweert alleen geopend op zondag van 13.00 tot 16.00 uur.

Regiogidsen
Rondvaarten
Souvenirs
Stadsgids / Rondleiding